Om de afaceri gasit impuscat in cap in Bucuresti. Politstii nu iau in calcul varianta unei crime

Ultima actualizare: 27-04-2014 07:17

Un om de afaceri din Bucuresti a fost gasit impuscat cu o arma de vanatoare in locuinta sa, aflata intr-o zona rezidentiala din oras. Pentru politisti este un caz de moarte suspecta.

Este posibil ca barbatul sa-si fi luat zilele, insa la fel de bine putea fi impuscat accidental cu pusca pe care o detinea legal. Barbatul se numeste Cristian Tudora si avea afaceri in constructii si imobiliare. Prietenii spun ca, in ultima vreme, il macina o depresie, insa nimeni nu l-a putut ajuta.

Cea care striga in urma masinii de la medicina legala este menajera lui Cristian Paul Tudora, un om de afaceri care a fost gasit mort in biroul sau cu o arma de vanatoare langa el.

Menajera a auzit impuscatura si a incercat sa intre in biroul barbatului. Era inchis. A asteptat-o pe sotia lui, care dusese fetita la scoala. Cand au intrat, l-au vazut mort, asa ca au alertat politia.

Anchetatorii au plecat din casa barbatului cu foarte multe probe, dar si cu arma de vanatoare pe care Cristian Tudora o detinea legal. Nu au gasit insa niciun bilet de adio, asa ca politistii merg in ancheta pe doua variante: sinucidere sau moarte accidentala.

"S-a stabilit ca nu exista indicii care sa conduca la ipoteza unei fapte de natura penala. E posibil sa fie si un accident. Cercetarile sunt continuat", a spus politistul Ionut Babusca.

Cristian Tudora era casatorit si avea o fetita. Apropiatii spun ca intrase de ceva vreme intr-o stare de depresie. Investea in imobiliare si avea afaceri in constructii. Dealtfel, imobilul in care locuia la ultimul etaj fusese construit de firma sa. Tudora mai avea si alte proprietati, o vila in Izvorani si o casa in Munchen.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO