Bărbat care a atacat din senin două femei pe stradă în București, căutat de poliție

Ultima actualizare: 27-09-2019 18:23

"Ajutaţi-ne să punem mâna pe el şi să cruţăm alte femei de suferinţă!" Este apelul Poliţiei Capitalei, după ce un individ a atacat din senin două bucureştence, care mergeau pe stradă, undeva în sectorul şase.

Atacurile au fost comise după căderea nopţii, iar agresorul a fost surprins de camera de supraveghere a unui bloc.

Individul căutat de toată lumea are barbă, un comportament haotic și a fost filmat în timp ce pare să se ciondănească cu bărbatul care sună de pe mobil la 112.

Este vorba de vecinul primei femei bătute din senin, o tânără care ieşise să-şi plimbe căţelul în zona buclei din cartierul Drumul Taberei.

După ce o loveşte cu putere, de la spate, agresorul, deşi observat de vecinul fetei, nu pare tulburat că ar putea fi prins. Dispare, la un moment dat, ca, după numai jumătate de oră să atace din nou.

După acele 30 de minute, telefonul sună la 112, tot din sectorul şase al Bucureştiului. De această dată un trecător anunţa că a găsit o femeie prăbuşită pe stradă, fără cunoştinţă. Locul celui de-al doilea atac, este la câteva sute de metri de primul loc, unde tânăra a fost atacată.

Cel mai probabil, vorbim de aceeaşi persoană care a atacat la întâmplare femei pe stradă, aşa că dacă-l recunoaşteţi sunaţi la 112.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO