Asfaltarea care i-a blocat pe localnici în casele lor. ”Cum să ies? Să merg în mâini?”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 06 Noiembrie 2018 16:49
Categorie: Stiri actuale

Modernizarea unui drum din Şotânga, judeţul Dâmboviţa, i-a blocat pe mai mulţi săteni în curţi.

După ce muncitorii au asfaltat, oamenii s-au trezit că nivelul străzii era atât de sus, încât le ajungea până la jumătatea porţilor. Primăria a reuşit să le rezolve unora problema şi le-a făcut punţi din beton. Ceilalţi mai au de aşteptat.

Localnică: ”Cum să ies eu, ce să fac? Cum să merg, în mâini? Spuneţi-mi şi mie cum să fac.

Lucrările de asfaltare şi modernizare au început în 2016 şi ar trebui să se termine până la sfârşitul acestui an. Sătenii care au casele într-o zonă mai joasă a localităţii Şotânga spun că au avut numai belele în ultima vreme din cauza muncitorilor de la drum. Sâmbătă, o femeie de 73 de ani se plângea că rămăsese izolată în curte după ce muncitorii au betonat zona din faţa porţii ei, fără să îi mai lase posibilitatea să intre sau să iasă.

Localnică: ”Nu puteam să mai ies din curte. Am chemat pe primar, a trimis pe vice. Şi vicele a zis că am mutat noi gardul şi d-aia nu avem noi loc.

Între timp, muncitorii au revenit acolo şi i-au făcut bătrânei trepte de acces spre curte. Vecinul de vizavi nu a avut deocamdată noroc şi încă îi aşteaptă pe constructori să îi facă şi lui o pantă ca să poată intra cu maşina în curte.

Edilii spun însă că sătenii ar trebui să aştepte terminarea lucrărilor, pentru că în final vor fi cu toţii mulţumiţi.

Primar: ”Lucrarea e în curs, mai avem până la recepţia finală. Problema e cu răbdarea, trebuie să avem răbdare, că nu se fac toate de azi pe mâine, pe lucrări importante. Toate la timpul lor.

Oamenii se tem însă că vremea rea va duce la sistarea lucrărilor şi astfel situaţia ar putea rămâne aşa până la primăvară.

Scandal în Dâmbovița după divorțul unui preot. ”Nu îi schimbăm ca pe ciorapi”
Elevă bătută cu sălbăticie de 2 colege, în autogara din Năsăud. VIDEO
Reactia studentilor care au descoperit ca secretara facultatii joaca in filme pentru adulti
VIDEO PROTVPLUS.RO