Asfaltare pe ninsoare, în Timişoara. Primarul a făcut un sondaj online ca să afle dacă e bine

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
asfaltare pe ninsoare in Timisoara
Opinia Timisoarei

Primarul viitoarei capitale culturale europene a cerut părerea utilizatorilor de Facebook privind asfaltarea străzilor pe timp de iarnă.

Nicolae Robu a postat sondajul pe Facebook în urma apariţiei unor filmuleţe cu muncitori care asfaltează gropile din carosabil în timpul unei ninsori. Imaginile au fost filmate, potrivit Opinia Timişoarei, pe strada Popa Şapcă, în cursul zilei de miercuri. 

Primarul a reacţionat printr-un sondaj pe Facebook, cu următorul text:

"An de an, la tranziția iarnă-primăvară, în urma variațiilor mari de temperatură și a acțiunii substanțelor de deszăpezire, în drumurile orașului apar gropi. Vremea nu este favorabilă pt lucrări de decopertare și reparație de anvergură și care asigură viabilitate remedierilor. Este de ales doar între a lăsa gropile așa cum sunt -ceea ce ar suprasolicita mașinile și ar crea disconfort și pericol de accidente- sau a le plomba, știind că ceea ce se face nu va ține prea mult timp. Ce preferați:

1. Să se facă plombe în condițiile date, chiar dacă se știe că n-o să țină
2. Să se lase gropile așa cum sunt până se face vremea bună"

Majoritatea utilizatorilor votaseră împotriva asfaltării pe ninsoare, pânp la acest moment, iar unul dintre ei se plânge că a adăugat şi a treia opţiune - "asfaltare de calitate" dar i-a fost ştearsă.
 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO