Apel pentru identificarea bărbatului ucis în mod barbar la Oradea. Concluziile polițiștilor


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 29 Septembrie 2018 17:36
Categorie: Stiri actuale

Polițiștii fac un apel pentru identificarea unui bărbat care a fost ucis într-un mod barbar. Cadavrul a fost descoperit în apele Crișului, lângă un pod din Oradea.

Recunoașterea a fost însă imposibilă, așa că specialiștii au realizat o reconstrucție facială și cer ajutorul pentru a stabili cine este victima.

În baza expertizei medico-legale, poliţiştii au stabilit ca bărbatul a fost bătut şi lăsat să moară la începutul lunii august. I-au făcut cu greu portretul.

Bărbatul a fost găsit pe 3 septembrie, în apă, lângă un stăvilar al Crișului, la ieşirea din Ordea.

Comisar şef Florin Lăzău, şeful Serviciului Criminalistic IPJ Bihor: "Am încercat să urmăresc linia de contur a elementelor faciale, a formaţiunilor osoase ale feței. Trebuie ţinut cont însă de faptul că o reconstrucţie facială este relativă, este un proces subiectiv."

Poliţiştii din Bihor au cerut şi o a doua opinie, aşa că au trimis fotografiile victimei la Bucureşti, iar expertul în remodelare facială a realizat o reconstrucţie din lut.

Procurorii au stabilit că cel ucis avea între 45 şi 55 de ani, 1,70 înălţime şi 70-80 de kilograme. Bărbatul avea un singur rinichi şi dantură lipsă.

Maria Cotrău, adj. Parchetul Judeţean Bihor: "Moartea a fost violentă, posibil în urma unei altercaţii sau agresiuni."

Victima era îmbrăcată într-o bluză de culoare roşie cu gulerul maro. Polițiștii îi roagă pe cei care pot oferi detalii să sune la 112.

VIDEO PROTVPLUS.RO