Aniversare de neuitat pentru Selly. Poliţiştii vor să-i identifice pe toţi cei care au participat la petrecere

Dată publicare: 01-03-2021 18:29
Dată actualizare: 01-03-2021 22:01


Aniversare de neuitat pentru vloggerul Selly. Tânărul a fost amendat cu 10.000 de lei după ce a organizat o petrecere la care ar fi participat mai mult de 20 de persoane.

Poliţiştii s-au autosesizat odată cu apariția unor clipuri pe Instagram de unde a rezultat că la eveniment au fost încălcate măsurile de protecție sanitară.

Selly: "Vreau să fac o declaraţie de dragoste pentru toţi fanii mei. Vă iubesc pe toţi, vă iubesc pe toţi, sunteţi cei mai tari".

Pe 28 februarie, vloggerul Andrei Şelaru sau Selly cum îl ştiu fanii, a împlinit 20 de ani. Aşa că a sărbătorit virtual alături de 1,7 milioane de urmăritori pe reţeaua Instagram, dar se pare şi fizic alături de amici şi lăutari.

Imaginile de la petrecere au ajuns şi la poliţiştii din Snagov, care potrivit unui comunicat s-au autosesizat după ce au numărat în imagini peste 20 de persoane care încălcau normele de protecţie sanitară. În urma verificărilor i-au amendat în total cu 15 mii de lei pe proprietarul vilei, pe organizator şi pe lăutarul Tanca Uraganu care cânta la eveniment. Cea mai mare sancţiune în valoare de 10 mii de lei ar fi primit-o Selly.

Poliţiştii au anunţat că vor încerca să-i identifice pe toţi cei care au participat la petrecere şi vor aplica legea pentru fiecare în parte. După petrecere, Selly nu părea prea afectat de vizita poliţiştilor.

Selly: ”A fost o petrecere extraordinară. Am 20 de ani, sunt fericit, sunt alături de prieteni în locul ăsta superb, acum strângem şi ne întoarcem şi noi acasă”.

Știrile PROTV au încercat să ia legătura cu Selly pentru un punct de vedere cu privire la cele întâmplate, însă acesta nu a răspuns solicitărilor.

El a anunțat totuşi că va reveni cu detalii şi a scris "e prea de tot ce se întâmplă în România, ipocrizia e la nivel maxim”.

Tot în weekend-ul abia încheiat, poliţiştii au depistat un alt eveniment la care au participat peste 200 de persoane, printre petrecăreţi ar fi fost Brigitte Pastrama, Adrian Minune și Florin Salam. Cu toții s-au ales cu sanțiuni pentru nerespectarea normelor de protecţie sanitară.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO