Angajata unui cazinou, lovită cu scaunul în cap și tâlhărită de un recidivist. VIDEO

Ultima actualizare: 08-01-2019 23:12
angajata cazinou

Un bărbat de 27 de ani va fi reţinut pentru 24 de ore, pentru tâlhărie calificată, după ce a agresat o angajată a unui cazinou din Timişoara, marţi, şi i-a furat, sub ameninţarea cu un cuţit, suma de 2.000 de lei şi 2 telefoane mobile.

"Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta unui cazinou de pe raza municipiului Timişoara, ar fi fost lovită angajata localului cu pumnii şi cu picioarele şi cu un scaun. Sub ameninţarea unui cuţit, a obligat-o să-i dea suma de 2.000 de lei şi două telefoane mobile care-i aparţineau acesteia", a declarat marţi seara purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Ionuţ Sîrbu, scrie Agerpres.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului de investigaţii criminale care, în urma investigaţiilor efectuate, au identificat un bărbat de 27 de ani bănuit de comiterea faptei.

Poliţiştii au recuperat cele două telefoane mobile şi o parte din banii sustraşi. Bărbatul cercetat pentru tâlhărie calificată va fi reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul IPJ Timiş.

Din primele informaţii ale poliţiei, victima are 22 de ani şi a fost transportată la spital în stare gravă.

Individul, spun surse din cadrul poliției, este recidivist. El a mai fost condamnat în trecut pentru furturi din locuință, iar în 2017 a fost eliberat, scrie Tion.ro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO