Accident pe Transfăgărășan: Un mort și doi răniți, după ce o mașină s-a răsturnat și s-a izbit de o stâncă

Ultima actualizare: 19-07-2020 19:25
Accident pe Transfăgărășan: Un mort și doi r...
Accident pe Transfăgărășan: Un mort și doi r...

O maşină care circula, duminică, pe Transfăgărăşan, în apropiere de Cabana Capra, judeţul Argeş, s-a răsturnat și s-a izbit de o stâncă. O persoană a murit şi două au fost rănite.

Potrvit ISU Argeș, șoferul a pierdut controlul volanului, autoturismul s-a răsturnat de câteva ori și s-a oprit mai jos pe carosabil, lovindu-se de o stâncă.

”În accidentul rutier a fost implicat un singur autoturism, acesta a ieşit de pe partea carosabilă, s-a răsturnat de câteva ori, iar ulterior s-a oprit mai jos pe carosabil. În autoturism se aflau 3 bărbaţi, dintre aceştia, şoferul a fost proiectat în afara autoturismului, fiind găsit decedat”, a transmis ISU Argeş.

La faţa locului echipajul SMURD de la Cota 2000 a descarcerat un pasager şi a acordat îngrijiri medicale bărbaţilor, începând ulterior deplasarea spre spital.

Pe drum, cele două victime au fost predate unui echipaj SAJ şi echipajului SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Curtea de Argeş.

La prima evaluare, un bărbat de 29 de ani prezintă suspiciune de fractură la membrul inferior drept şi un traumatism la membrul superior drept, iar celălalt cu vârsta de 19 ani acuza dureri la coloană în zona lombară şi la membrele inferioare, aceştia vor fi transportaţi mai departe la spital de către echipajele medicale, potrivit News.ro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO