Accident grav în Ialomiţa. Una dintre victime, adusă cu elicoperul SMURD în Capitală


Ultimul update: Sambata 31 August 2019 12:40
Data publicarii: Sambata 31 August 2019 12:37
Categorie: Stiri actuale
Accident grav în Ialomiţa. Una dintre victime, adusă cu elicoperul SMURD în Capitală - 4

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 17 şi 21 de ani, au fost răniţi sâmbătă, într-un accident rutier produs între localităţile ialomiţene Cocora şi Reviga.

Un tânăr de 17 ani, grav rănit, a fost preluat de un elicopter SMURD de la UPU Slobozia şi transportat la un spital din Capitală, informează Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ialomiţa, Lăcrămioara Chirea, trei tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 21 ani au fost răniţi şi au primit îngrijiri de la echipajele de salvare alertate pentru a interveni în sprijinul lor.

„Şoferul uneia dintre maşini, un bărbat în vârstă de 21 de ani, a rămas încarcerat, fiind extras cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare cu multiple traumatisme. Pasagerul din dreapta, în vârstă de 19 ani, a fost de asemenea rănit, ambii ocupanţi ai autoturismului fiind preluaţi spre acordarea primului ajutor medical şi transportul de urgenţă către UPU Slobozia”, a precizat aceasta.

Purtătorul de cuvânt a mai declarat că pasagerul celui de-al doilea autovehicul, un adolescent în vârstă de 17 ani, s-a ales cu răni grave în urma accidentului, fiind dus cu un elicopter la un spital din Capitală.

FULLSCREEN
Accident grav în Ialomiţa. Una dintre victime, adusă cu elicoperul SMURD în Capitală
  • /

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO