Accident ca o cascadorie de film, in Capitala. Traseul masinii pe care un sofer de 29 de ani a condus-o spre moarte

Ultima actualizare: 05-03-2014 06:55

Un accident ca o cascadorie din filme s-a petrecut sambata noapte pe o sosea din nordul Capitalei. Deznodamantul a fost, insa, din pacate, cat se poate de real: soferul in varsta de 29 de ani a murit.

Masina lui s-a izbit cu putere de un copac pe care l-a rupt, a trecut printr-un gard de sarma, apoi s-a rasturnat.

Accidentul s-a petrecut in zona Baneasa, putin dupa miezul noptii. Oamenii care locuiesc in zona au auzit un zgomot puternic si au iesit imediat din case sa vada ce s-a intamplat.

"Am gasit masina in gradina si totul daramat si devastat. N-am incercat sa-l scoatem, pentru ca nu s-a putut. Masina este un pachet de fiare", spune un martor.

Cand si-au dat seama ca nu-l pot ajuta pe sofer, au sunat imediat la 112. Medicii l-au resuscitat minute in sir pe barbatul in varsta de 29 de ani, dar fara succes.

Martorii cred ca soferul a apasat prea tare pedala de acceleratie si asa s-a ajuns la scena desprinsa parca dintr-un film de actiune.

"Pur si simplu a rupt pomul si a zburat prin aer. Cred ca avea viteza foarte mare", spune un alt martor.

La fata locului au ajuns si politistii, care au inceput cercetarile si au tras primele concluzii.

Comisar sef Gabriel Burca, Biroul Politiei Rutiere: "La un moment dat, a pierdut controlul asupra directiei de mers, s-a dus catre partea dreapta a drumului fata de directia de mers, lovind un copac ornamental si un gard de departajare, dupa care masina s-a rasturnat".

La finalul anchetei, se va stabili ce a dus la producerea accidentului si daca de vina au fost viteza si neatentia, sau exista si o alta cauza. Intre timp, medicii legisti au dus trupul barbatului la Institutul de Medicina Legala pentru necropsie.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO