A fost lovit de o masina, in timp ce se intorcea de la inmormantare. Motivul pentru care soferul nu vedea nimic

26-12-2015 17:34

Viata unui barbat din Ploiesti a fost curmata, brusc, in a doua zi de Craciun. Omul tocmai se intorcea de la inmormantare unei rude, in momentul in care a fost lovit de o masina.
 

Autoturismul fusese implicat intr-un accident si dupa impact a continuat sa ruleze pana s-a proptit intr-un gard. Insa in drumul ei l-a secerat si pe bietul om. Barbatul de 66 de ani mergea pe marginea drumului in clipa in care a fost lovit in plin de autoturismul cu numere de Bulgaria.

Soferul, un barbat de 30 de ani, avea airbagul masinii deja sarit - asa ca nu a reusit sa mai vada nimic in cale. Se ciocnise cu o clipa mai devreme de un alt autoturism. Totul s-a intamplat, sustine tot el, din cauza unei soferite care nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers. Recunoaste insa ca si el avea viteza mare, desi era in localitate.

Ajunsi la fata locului pompierii sunt cei care l-au scos de sub masina pe bietul om pentru care nu s-a mai putut face nimic. Ironia sortii face ca el sa se fi intors de la inmormantarea unei rude.

Subcomisar Adrian Iosif, Politia Rutiera Ploiesti: “Din primele cercetari se pare ca accidentul s-a produs pe fondul neatentiei la schimbarea directiei de mers catre stanga si din impact a rezultat vatamarea corporala a soferitei si decesul unei persone ce se afla in afara partii carosabile.”

Soferita ce nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers a suferit rani grave si a fost dusa la spitalul de urgenta din Ploiesti. Medicii spun ca starea ei este stabila. Politistii au intocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala.


VIDEO PROTVPLUS.RO