A opta zi de protest a scos din nou timisorenii in strada. Ploaia i-a alungat insa mai devreme

20-01-2012 16:46


protest timisoara

Manifestantii s-au strans si astazi in centrul Timisoarei pentru a-si striga nemultumirile in strada.

ORA 20 Protestul din Piata Victoriei s-a terminat.

ORA 19 O parte dintre protestatari au inceput sa se retraga, pe rand, din centrul orasului. Cei ramasi in Piata Victoriei, aproximativ 50, continua sa scandeze "Jos Basescu".

ORA 18 Revolutionarul Lorin Fortuna, aflat in mijlocul multimii, a dat foc unor afise cu Emil Boc, Traian Basescu si Mugur Isarescu.

Vezi LIVE ce se intampla in centrul Timisoarei! (sursa:banaterra.eu)

ORA 17.30 In centrul orasului s-au strans aproximativ 100 de persoane. Protestatarii striga "Anticipate", "Demisia", "Jos Guvernul Boc". In ciuda ploii de afara, oamenii si-au adus pancarte pe care au scris "Nu va fie frica, Basescu pica", "Iliescu, Basescu, Constantinescu, vanzatori".
 

ORA 16.30 Fara sa tina cont de vremea rea, aproximativ 30 de protestatari scandeaza lozinci impotriva Guvernului in Piata Victoriei din Timisoara. Acestia au adus cu ei un drapel al Romaniei si cateva afise si isi spun nemultumirile, asa cum au promis ca vor face inca de ieri.

Vezi LIVE ce se intampla in centrul Timisoarei! (sursa:banaterra.eu)

Manifestantii au aprobare de la Primaria Timisoara de a protesta in Piata Victoriei in fiecare zi, de la ora 14, la 22, pana la jumatatea lunii ianuarie.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO