80 de timisoreni isi vor recupera o parte din taxa auto. Afla cum poti sa le urmezi exemplul

20-01-2012 13:57


Taxa auto - calculator

Timisorenii care constata ca au de recuperat bani in urma modificarii formulei de calcul a taxei auto, de la 1 ianuarie 2012, pot completa o cerere la Directia Fiscala din Timisoara, prin care solicita restituirea sumei.

 

Multi timisoreni au fost deja la Directia Fiscala pentru a-si primi banii inapoi. Majoritatea dintre ei, insa, au constatat, in urma calculului, ca nu au nimic de recuperat. Sunt totusi si cativa norocosi. “Au fost aproximativ 80 de cereri care intrunesc conditiile. Multe persoane se prezinta, depun cereri, insa nu au nimic de recuperat”, a spus a spus Cristian Sibu, coordonator la Compartimentul de Asistenta Contribuabili al Directia Fiscala a Municipiului Timisoara (DFMT).

“Formularele tipizate pot fi luate de la Camera 7 de la Directia Fiscala. Acestea se completeaza de catre orice persoana fizica sau juridica, se ataseaza o chitanta, talonul masinii si cartea de identitate, atat in copie, cat si in original”, a explicat Crisitan Sibu.

Cei care isi depun cererile trebuie sa lase un numar de cont in care le vor fi restituiti banii. Suma se va primi in decurs de 45 de zile de la data depunerii formularului si daca persoana in cauza nu are alte datorii la Finante, isi va primi suma integral. In caz contrar va primi diferenta ramasa dupa ce se scad datoriile.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO