10 seriale noi pe care nu trebuie sa le ratezi in 2015: Umbre, show-ul de fictiune produs in Romania

Umbre

2015 se anunta un an cu productii televizate captivante. Unul dintre cele mai asteptate de catre romani este serialul "Umbre", produs de HBO si cel mai amplu proiect de televiziune realizat de HBO Europe in Romania care a avut premiera pe 28 decembrie.

Amatorii de seriale vor avea in 2015 o oferta bogata. Printre cele mai asteptate seriale se numara "Better Call Saul", spin-off de la celebrul "Breaking Bad", "Agent Carter", dar si un nou serial romanesc, "Umbre", produs si difuzat de HBO Romania, cu Serban Pavlu in rolul principal.

Serialul are in total 8 episoade, ce vor fi difuzate de HBO Romania si vor fi disponibile si pe HBO GO.

- Umbre

 

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Data lansare: 28 decembrie 2014. Serialul va continua toata luna ianuarie. Ultimul episod va fi difuzat pe 8 februarie la HBO.

Distributie: Serban Pavlu, Maria Obretin, Andreea Vasile, Stefan Velniciuc

Intr-un Bucuresti al contrastelor, personaje bine conturate si complexe dau viata unui scenariu veritabil. "Umbre" este cel de-al treilea serial original produs de HBO Europe in intregime in Romania.

Serialul este o drama cu influente de comedie neagra si spune povestea lui Relu (Serban Pavlu), un taximetrist care face bani ca recuperator pentru un mafiot local. Dupa ce omoara accidental un om, Relu vrea sa iasa din lumea interlopa, dar nu mai are cale de intoarcere.

Primele doua episoade sunt disponibile pe HBO GO fara abonament, pentru toti cei care acceseaza site-ul www.hbogo.ro. Pe HBO GO veti gasi de altfel toate cele 8 episoade difuzate de HBO Romania.

- Better Call Saul

Data: 8 februarie

Distributie: Bob Odenkirk

Inspirat de "Breaking Bad", "Better Call Saul" este un spin-off ce il are centru pe simpaticul si vicleanul avocat Saul Goodman. Evenimentele vor avea loc cu 6 ani inainte de a-l cunoaste pe Walter White.

- Agent Carter

Data: 6 ianuarie

Distributie: Hayley Atwel, James D'Arcy

Serialul "Agent Carter" va avea in centru povestea lui Peggy Carter (personaj cunoscut din primul film Captain America). Ea devine agent in cadrul agentiei S.H.I.E.L.D. in timpul celui De-al Doilea Razboi Mondial, dupa ce iubitul ei, Steve Rogers - Captain America- este declarat mort, in urma unei explozii. Actrita care o va juca pe Peggy este aceeasi care a jucat si in lungmetrajul Captain America.

- Daredevill

Data: mai 2015

Distributie: Charlie Cox, Geoffrey Cantor, Rosario Dawson

Unul dintre eroii celebri, dar care n-a avut succes pe marile ecrane, este reinventat intr-un serial ce promite sa ii faca dreptate eroului. Dupa filmul cu Ben Affleck, din urma cu cativa ani, cei de la Marvel s-au gandit sa il aduca pe super eroul Daredevill intr-un serial exploziv. Charlie Cox va juca rolul principal, al avocatului orb, ale carui simturi capata puteri supranaturale, iar noaptea face legea pe strazi, imbracat asemeni unui super erou. Creatorul serialului este Michael DeKnight (Spartacus). Alaturi de Charlie Cox va juca si frumoasa Rosario Dawson. Eroul negativ va fi interpretat de Vincent D'Onofrio. Show-ul va fi disponibil pe Netflix.

- Westworld

Data: N/A

Distributie: Ed Harris, Anthony Hopkins

"Westworld" a fost numit cel mai grozav nou show al anului 2015. Nici nu e de mirare, avand in vedere ce nume sunt implicate: Jonathan Nolan, fratele regizorului Chris Nolan, este creatorul, iar rolurile principale sunt jucate de Anthony Hopkins si Ed Harris. Show-ul este un remake dupa un film celebru in anii '70, si urmareste povestea unui robot a carui eroare creeaza teroare intr-un parc de distractie futurist. Filmul original, din anii '70, era inovator ca idee la vremea respectiva. Iar imaginea lui Yul Brynner ca robot a devenit iconica.

- Galavant

Data: 4 ianuarie

Distributie: Joshua Sasse, Timothy Omundson

Cei de la ABC vor sa aduca un experiment nou, un musical de aventura, ce are in prim plan povestea unui cavaler care porneste intr-o calatorie pentru a-si salva iubita din mainile unui rege malefic. Coloana sonora ii apartine lui Alan Menken ("Beauty and The Beast").

- Togetherness

Data: 12 ianuarie, ora 22:00 la HBO. Primul episod va fi diponibil gratuit pe HBO GO.

Distributie: Amanda Peet, Mark Duplass

Noul serial HBO, "Togetherness", urmareste povestea unui cuplu din Los Angeles, care, dupa ce sunt evacuati din propria locuinta, sunt nevoiti sa locuiasca in casa surorii ei. Ambele cupluri sunt fortate sa traisca impreuna si sa obisnuiasca unuii cu ceilalti.

- Utopia

Data: N/A

Distributie: N/A

David Fincher si HBO isi unesc fortele pentru a aduce un proiect inedit pe micile ecrane. Serialul va avea un scenariu scris de Gillian Flynn, autoarea care a scris popularul roman "Gone Girl", adaptat pentru marile ecrane tot de David Fincher, in acest an. Utopia va fi varianta americana a serialului cu acelasi nume, extrem de popular in Marea Britanie. Povestea urmareste niste fani care gasesc o nuvele grafica misterioasa, in care se afla raspunsurile unor predictii despre viitor. Insa, in scurt timp, ei vor deveni tinta unei organizatii periculoase, numite "The Network".

- Battle Creek

Data: 1 martie

Distributie: Josh Duhamel, Kal Penn

Vince Gilligan, creatorul serialului "Breaking Bad", revine cu un nou show spectaculos. Serialul va urmari aventurile a doi detectivi, care se lupta impotriva criminalitatii din Battle Creek, Michigan.

- American Gods

Cei de la Starz sunt gata sa lanseze serialul "American Gods", bazat pe romanul scris de Neil Gaiman, premiat cu trofeul Hugo. Conceptul este senzational: o lupta intre zei mitologici si un grup nou de zei, ce vor reflecta conceptele contemporane de dragoste, bani, tehnologie, media, celebritate sau droguri. Michael Green (Heroes) va fi creatorul serialului. Cei de la Starz inca nu au gasit actorul pentru rolul principal, insa fanii si-ar dori sa vada actori ca Dwayne Johnson sau Karl Urban in rolul lui Shadow.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
Cele mai asteptate filme din 2015. Noul episod al seriei
Cele mai asteptate filme din 2015. Noul episod al seriei "Star Wars" ar putea fi cel mai mare succes al anului

Marile studiouri hollywoodiene n-au avut un an grozav. In 2014, numarul de bilete de cinema vandute in America de Nord a fost la cel mai mic nivel din ultimele doua decenii.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.