Transformarea prin care a trecut un actor roman pentru a deveni taximetristul momentului. "Nu dadusem un pumn toata viata"

Serban Pavlu

Cei care l-au vazut la teatru il stiu pe numele sau real, Serban Pavlu, dar pentru multi ramane cu pseudonimul din reclama. Actorul care "te rezolva" a preluat acum cel mai solicitant rol al carierei sale in serialul Umbre produs de HBO.

StirileProTV.ro au stat de vorba cu Serban Pavlu, unul dintre cei mai usor de recunoscut actori ai ultimilor ani in Romania. Carismatic, plin de umor, dar capabil oricand sa faca tranzitia spre roluri mult mai serioase, Serban se face mereu remarcat. 

Multi il stiu dupa figura sa, dar cei care au fost atenti i-au recunoscut si vocea. 

"Mai fac si dublaje de desene animate. Cunoscatorii stiu, eu sunt Kung Fu Panda, capitanul Hook si inca alte cateva personaje cu mare priza la o anumita categorie de public", ne-a povestit Serban.

Citește și
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

Acum, insa Serban Pavlu are in fata poate cea mai mare provocare a carierei sale, fiind actorul principal in serialul Umbre, produs de HBO. Serban ii da viata taximetristului Relu, un personaj viu, autentic si care atinge linia fina dintre "baiat bun" si "baiat rau", intr-o lume interlopa.

"Combinatia asta m-a atras. Faptul ca e un om scindat, un om bun in esenta lui (asa cred eu), care face lucruri foarte rele. Momentul in care incepe sa-si puna intrebari este
momentul in care incepe serialul".

Serban recunoaste ca nu i-a fost usor sa intre in rol. "In viata de zi cu zi sunt un guraliv,si nu cred ca am reusit vreodata sa par amenintator decat din greseala. Nu cred ca un actor trebuie sa-si judece prea tare personajul pe care il are de jucat. Trebuie sa crezi in actiunile lui ca si cum ar fi ale tale". 

Transformarea n-a fost insa una doar la nivel mental, Serban a trebuit sa se schimbe inclusiv fizic. Pana sa inceapa serialul, recunoaste ca nu mai daduse niciodata un pumn.

"Am facut antrenamente la sala si in ultima luna inainte de a incepe filmarile, ore de box cu unul dintre cascadori. Nu mai dadusem in viata mea un pumn, asa ca in scurt timp mi-am accidentat ambele incheieturi. Nimic grav, dar ma mai dor si acum. Scenele de lupta s-au repetat separat tot in perioada de pregatire".

"Nu e TV, e HBO", acesta e sloganul sub care HBO s-a marketat timp de 13 ani. Ceea ce e valabil si in cazul serialului Umbre, ce nu e deloc strain de scene de violenta si nuditate.

"M-au solicitat fizic dar mai mult emotional. Nu e usor sa te dezbraci complet si sa filmezi in fata unei echipe intregi cum faci dragoste cu sotia", spune Serban.

Zilele de filmare au durat cel putin 12 ore, iar din cele 72 de zile in care a fost realizat Umbre, Serban recunoaste ca a lipsit doar in 4 dintre ele. E insa incantat de rezultatul final, pana la urma o productie locala a HBO, canalul care in SUA e "responsabil" de seriale precum Game of Thrones sau True Detective.

 

"Umbre e realizat la un nivel care se apropie mai degraba de cinema decat de televiziune. Ma refer atat la partea vizuala- imagine,locatii,cat si la coregrafia secventelor de actiune,timpul acordat repetitiilor", spune Serban.

Chiar daca primele reactii de dupa noul sau rol au aparut deja, Serban n-a scapat inca de numele din reclame. Cele doua identitati s-au contopit perfect insa intr-unul dintre comentariile lasate pe pagina serialului, remarcate si de actor.

"Nu numai ca ma recunoaste lumea pe strada, dar intra in vorba cu mine. La inceput ma mai enervam dar in timp,m-am obisnuit. Cel mai amuzant,a fost un comment la pagina serialului: I-a rezolvat Varu' pe toti!

La sfarsitul zilei insa, intre Relu si Serban raman foarte putine lucruri in comun. "Am doi copii,si un prieten politist. In rest,numai diferente".

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
10 seriale noi pe care nu trebuie sa le ratezi in 2015: Umbre, show-ul de fictiune produs in Romania
10 seriale noi pe care nu trebuie sa le ratezi in 2015: Umbre, show-ul de fictiune produs in Romania

2015 se anunta un an cu productii televizate captivante. Unul dintre cele mai asteptate de catre romani este serialul "Umbre", produs de HBO si cel mai amplu proiect de televiziune realizat de HBO Europe in Romania care a avut premiera pe 28 decembrie.

Recomandări
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite
Emmanuel Macron: Europa ar putea muri. Trebuie să arate că nu este niciodată vasală Statelor Unite

Preşedintele francez Emmanuel Macron a pledat joi pentru o apărare europeană mai puternică şi mai integrată.

Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1
Clotilde Armand a fost trimisă în judecată exact în ziua în care şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la Sectorul 1

Potrivit News.ro, procurorii au decis, joi, trimiterea în judecată a primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, care este acuză de folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane.

Șeful Finanțelor anunță dublarea încasărilor la Fisc în primul trimestru, de la 55,7 miliarde de lei la 97,1 miliarde
Șeful Finanțelor anunță dublarea încasărilor la Fisc în primul trimestru, de la 55,7 miliarde de lei la 97,1 miliarde

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a avut încasări de 97,1 miliarde lei în primul trimestru al acestui an, în creştere cu 41,8 miliarde de lei faţă de perioada similară a anului trecut, a anunţat ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.