Vrajitoarea Lady GaGa! Ii mai lipseste matura!

Ultima actualizare: 28-10-2012 09:22
Lady GaGa

I-au lipsit palaria ascutita, nasul coroiat si o matura stufoasa cu care sa se deplaseze. In rest, vrajitoare in toata regula, cu exceptia pantofilor gen copita si a aplicatiilor aurii de pe fata.

Asa s-a prezentat Lady GaGa la o ceremonie desfasurata la Berlin, unde artista a primit patru discuri de platina pentru albumul The Fame Monster. Se pare ca Vrajitorul din Oz i-a fost inspiratie pentru noua tinuta afisata, doar ca mai trebuia sa-si coloreze si pielea in verde, desigur.

Cantaretei i-au mai fost inmanate si trei Echo Awards, pe care le-a castigat in martie, artista neputand fi prezenta la ceremonia de atunci.

Alegerea facuta de data asta i-a cam dat insa batai de cap. Si asta din pricina pantofilor, in forma de copita, dar fara toc. Practic i-a fost destul de greu sa-si mentina echilibrul, asa ca pe alocuri a avut nevoie de ceva ajutor ca sa stea pe propriile picioare.

S-a intamplat chiar si in momentul in care a urcat pe scena ca sa-si ia premiile. Un membru din stafful ei i-a intins prieteneste o mana, salvand-o de la o cazatura nu prea demna de o vrajitoare.

Ne intrebam, prin urmare … Ce mai urmeaza? Momentan, un concert la Berlin pe care artista il va sustine marti seara, in cadrul turneului Monster Ball.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO