Ar fi preferat ca aceasta scrisoare sa nu apara niciodata. Pacatul din tinerete al unei mari dive

10-11-2011 12:51


Madonna

Este una dintre cele mai cunoscute vedete din lume. Are o avere de 300 de milioane de lire sterline. Insa, drumul spre celebritate nu a fost unul usor pentru vedeta in cauza.

In urma cu 32 de ani, situatia nu era chiar atat de roz pentru Madonna. Pe atunci, artista se lupta sa dea lovitura in showbuzz.

O scrisoare inedita a tinerei Madonna a iesit abia acum la iveala, dupa ce a fost publicata pe site-ul Letters of Note. La varsta de 20 de ani, cantareata i-a scris regizorului Stephen Lewicki, cel care la momentul respectiv cauta o actrita pentru filmul sau erotic “A certain Sacrifice”.

Scrisoarea de trei pagini nu a mai fost vazuta pana in prezent si este o pledoarie a artistei pentru a fi aleasa ca actrita principala in film.

"Hai sa dormi cu mine. Doar dormim". CITESTE SMS-urile primite de Leila, dintr-o eroare!

Am crescut in Detroit. In clasa a-V-a stiam ca voi deveni fie calugarita, fie o vedeta de cinema. Dupa noua luni intr-o manastire, am inteles ca nu e menirea mea sa devin calugarita. In timpul liceului, am trecut prin momente de nebunie pentru ca nu puteam alege intre a fi virgina clasei sau un alt gen de adolescenta. Incet, mi-am dat seama ca nu imi place liceul si chiar am dezvoltat o antipatie fata de profesori si colegi. Doar ora de actorie ma facea sa ma simt bine. Adoram in secret momentele cand eram privita de toata lumea”, a recunoscut Madonna.

De asemenea, scrisoarea scoate la iveala si faptul ca in tinerete, Madonna se gandea sa renunte la muzica din cauza numeroaselor nemultumiri stranse dupa concertele din cluburile de noapte din Paris, unde a cantat timp de doua luni. Dupa perioada franceza, vedeta a revenit in America fiind convinsa ca menirea sa este cea de actrita.

Atat sa fie pentru mine?”, si-a incheiat vedeta scrisoarea adresata regizorului.

In mod straniu, Madonna Cicconi a mintit in ce priveste varsta ei la momentul respectiv pretinzand ca este mai mare cu trei ani.

Vedeta a fost convingatoare si a fost distribuita in filmul erotic care presupunea si aparitii in sanii goi.  Acest moment a fost ulterior regretat de Madonna. Chiar a incercat sa cumpere drepturile pentru film si sa impiedice distribuirea acestuia.
 

Sursa: Daily Mail

Tags: muzica, madonna,

VIDEO PROTVPLUS.RO