Lady GaGa, de 8 ori in tinute extravagante, din ceara! VIDEO

Ultima actualizare: 29-10-2012 23:37
Lady GaGa, de ceara si cu telefonul in cap!...
Lady GaGa, de 8 ori in tinute extravagante, din ce...

Pai cum, se putea ca Lady GaGa sa nu aiba si ea statuie de ceara la Muzeul Madame Tussaud's din Londra? Si nu doar la Londra, ci si in alte sapte colturi ale lumii. Toate cele opt statui de ceara au fost prezentate publicului joi, 9 decembrie.

Toate replicile au fost facute in acelasi studio din Londra si au costat 1.200.000 de lire sterline.

Statuia lui Lady GaGa de la Londra este imbracata intr-un costum facut pe comanda si nu oriunde, ci chiar in atelierele lui Giorgio Armani, care a vazut-o pe diva intr-un costum cu pantaloni, albastru inchis, cu sutien la vedere si umeri foarte inalti. Desi in ultima vreme GaGa are tot felul de "acoperaminte" pentru fata, la muzeul ea poarta pe cap un telefon, ca toata lumea sa o recunoasca. Iar asemanarea cu realitatea e foarte mare.

Pentru cea de la Hong Kong s-a optat pentru o tinuta all black, iar cea de la Berlin s-a facut remarcat cu o coafura ce poarta fara doar si poate semnatura divei.

Restul figurilor de ceara au fost expuse la muzeele Madame Tussaud din New York, Las Vegas, Hollywood, Amsterdam si Shanghai.

In video alaturat puteti vedea exemplarele de la Londra, Hong Kong si Berlin. Care dintre ele ti se pare ca seamana cel mai bine cu artista?

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO