Adevarul despre preferintele sexuale ale lui Whitney Houston, dezvaluit. Marturia sotului, inedita

13-02-2012 17:05


Whitney Houston

Acum, dupa decesul lui Whitney Houston, apar tot felul de informatii mai putin cunoscute publicului despre artista. Desi diva a avut un mariaj de lunga durata cu Bobby Brown, nu totul este foarte clar in ce priveste viata sa amoroasa.

Chiar inainte de casatoria sa cu Bobby Brown, se zvonea ca Whitney Houston ar fi avut o relatie apropiata cu asistenta sa, care era si cea mai buna prietena, Robyn Crawford.

Whitney a intalnit-o pe cand avea 16 ani si foarte repede au devenit de neseparat. Crawford chiar a renuntat la colegiu pentru a fi alaturi de prietena sa.

"Este sora pe care nu am avut-o", a declarat Whitney la varsta de 23 de ani.

Desi au negat ca ar fi impreuna, diva a dat un raspuns in trecut care lasa loc interpretarii.

"Mama m-a invatat ca atunci cand cineva spune o minciuna despre tine, sa nu te revolti atata timp cat tu stii adevarul. Nu sunt indragostita si nici nu am o relatie in prezent. Lumea ma vede alaturi de Robyn si fiecare trage concluzia pe care o doreste. Oricum, cui ii pasa daca esti gay sau daca iti plac cainii?!", a declarat artista intr-un interviu pentru revista Time.

Zvonul a fost alimentat si de faptul ca cele doua s-au mutat impreuna in 1985, an de glorie in cariera lui Whitney. De atunci, chiar si in timpul mariajului cu Bbobby Brown au aparut articole despre relatia apropiata dintre cele doua.

Pana si Bobby Brown vorbeste in cartea sa autobiografica despre viata intima a fostei sale sotii, Whitney Houston.

"Mariajul nostru a fost sortit esecului inca din prima zi. Cred ca ne-am casatorit din motive gresite. Acum, imi dau seama ca Whitney avea alte intentii decat mine atunci cand ne-am casatorit. Cred ca ceea ce urmarea ea de fapt era sa-si apere imaginea de diva, in timp ce eu imi doream sa fiu iubit si sa am un copii", scrie Brown, in cartea sa, "Adevarul, doar adevarul si numai adevarul".

"Mass-media o banuia ca are o relatie cu asistenta sa personala, Robin Crowford. ...Toate acele zvonuri nu se potriveau cu imaginea ei. In situatia aceea, cea mai buna solutie pentru Whitney era sa se casatoreasca si sa aiba copii. Mariajul nostru a pus capat zvonurilor, indiferent daca erau adevarate sau nu", a continuat barbatul.

Bobby Brown si Whitney Houston au divortat in 2007 si au impreuna o fiica, Bobbi Kristina Houston Brown.

Acum, dupa decesul divei, prietena ei apropiata a facut o declaratie pentru "Esquire" care vorbeste de la sine despre sentimentele ei pentru Whitney.

"A fost o prietena loiala si nu o voi trada niciodata. Nu pot sa cred ca nu o voi mai imbratisa si ca nu o voi mai auzi razand. Adoram sa o vad razand, asta iubeam cel mai mult la ea si imi va fi tare dor de Whitney", a spus Robyn.
 

Sursa: Daily Telegraph

VIDEO PROTVPLUS.RO