Blanket, pus in pericol de Michael Jackson!?A cerut sa-l anestezieze total

Ultima actualizare: 26-10-2012 05:23
Michael Jackson

Odata cu inceperea procesului in cazul mortii lui Michael Jackson, in presa au si inceput sa apara tot felul de informatii legate de viata megastarului, dar si despre felul in care isi trata copiii.

Potrivit TMZ.com, artistul ar fi pus in pericol viata lui Blanket, in 2008, cand l-a obligat pe stomatolog sa-l anestezieze total pe micut, desi medicul nu avea autorizatia necesara pentru acest lucru.

Mai multe surse au declarat pentru TMZ.com ca Michael Jackson a mers cu Blanket, care la acea vreme avea sase ani, la un medic stomatolog din Nevada pentru o procedura medicala. Megastarul i-a cerut atunci dentistului sa-l anestezieze total pe baiat, pentru doua ore.

TMZ.com a obtinut documentele interne ale cabinetului medical de la Comisia de examinare a dentistilor din Nevada, in care erau detaliate discutiile dintre Michael si medicul Mark Tadrissi.

Se pare ca medicul i-ar fi spus starului ca nu poate sa-l anestezieze pe baiat deoarece nu are autorizatia necesara unei astfel de proceduri si nici aparatura pentru a interveni in cazul in care copilului i s-ar fi intamplat ceva. Insa artistul a insistat.

In cele din urma, Tadrissi a acceptat si l-a pus pe baiat sub anestezie timp de 2 ore.

Comisia din Nevada a aflat despre acest incident abia dupa moartea lui Michael si a decis sa-l sanctioneze disciplinar pe medic, atat pentru folosirea procedurii care a pus in pericol viata lui Blanket, cat si pentru faptul ca i-a dat lui Michael propofol, fara ca acesta sa aiba reteta.

In raportul final al Comisiei, incidentul cu Blanket a fost scos. In document nu mai apare nicio mentiune legata de tratamentul baiatului. Se pare ca decizia a fost luata din cauza presiunilor foarte mari din exterior.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO