Martorii confirma: Michael Jackson a murit sub ochii copiilor lui

Ultima actualizare: 03-09-2012 19:19
Paris Jackson

Procesul in cazul mortii lui Michael continua la Los Angeles, iar cei care au fost de fata in ziua fatidica au povestit cum doi dintre copiii megastrului au fost de fata la manevrele de resuscitare ale acestuia.

 

In timp ce doctorul personal al lui Michael Jackson incerca in zadar sa il readuca la viata dupa ce luase o supradoza, Paris si Prince au intrat in dormitor. Este relatarea unui fost angajat al cantaretului.

"Paris striga 'Tati' si a inceput sa planga", povesteste directorul de logistica de la resedinta Jackson, Alberto Alvarez. Din sala de judecata i-au urmarit marturia Janet Jackson si mama starului, Katherine, care a inceput sa planga.

Potrivit lui Alvarez, doctorul Conrad Murray a strigat sa fie dati afara copiii, spunand ca "nu trebuie sa isi vada tatal asa".

In iunie 2009, Paris avea 11 ani, iar Prince 12. Michael era intins pe pat, cu gura si ochii deschisi, iar medicul incerca sa il resusciteze gura la gura.

Fostul angajat a depus marturie in a doua zi de audieri preliminare de la Los Angeles, dupa ce doctorul Conrad Murray a fost acuzat de omor prin imprudenta. Judecatorul va hotari daca sunt destule probe pentru un proces impotriva medicului.

Ipoteza socanta! Medicul l-a ucis pe Michael: nu a stiut sa il resusciteze
 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO