Horoscop cu Neti si Elena. Cum ne influenteaza intrarea in zodia Scorpionului

Dată publicare: 17-10-2014 07:52
Dată actualizare: 20-10-2014 07:02


Pe data de 23 octombrie, exact cand are loc eclipsa partiala de Soare, vom intra in zodia Scorpion.

Astrologic asta inseamna ca din acel moment, vreme de o luna, vom fi mai preocupati de finante, banci, cheltuieli, investitii dar si de sanatate.

Pentru ca este vorba despre Scorpion trebuie spus ca zona vulnerabila este cea genitala. Asadar, atentie! Este important sa mergem la un control de rutina, chiar daca nu ne supara nimic.

Berbec

O rezolvare a problemelor financiare. Daca vreti un credit, oreevaluare a banilor din cont, acum e momentul. Dar nu joi si vineri, saptamana viitoare, pentru ca inca e Mercur retrograd. S-ar putea sa recuperati niste bani, sa-i castigati, poate prin intermediul partenerului de cuplu sau al familiei, se incheie un proces si primiti bani sau semnati ceva la notar si vin banii. La sanatate, atentie la cap, dinti.

Taur

Relatii importante cu diversi sponsori, lucruri noi legate de parteneriate, subventii, colaborari care aduc beneficii financiare. Ar fi trebuit sa invatati pana acum lectia comunicarii si lucrurile sa se activeze frumos. Se refac puntile de colaborare cu prietenii, colegii. Sfera sanatatii e fragila, cea a problemelor cronice, atentie.

Gemeni

Energie scazuta. Dar pe parcurs sunt astfel sanse sa descoperiti lucrurile subtile care vin spre voi si pe care trebuie sa le simtiti ca sa trageti niste concluzii.

Rac

Un nucleu foarte bine pozitionat in casa dragostei. Va este redata dupa mult timp nevoia de a fi cu cineva, de a oferi caldura sufleteasca. Lucrurile se repozitioneaza pe acest capitol. Va puteti indragosti ori sa faceti un copil.

Leu

E foarte bine, aveti resurse, intalniti oameni de la care va incarcati cu energii pozitive. Refaceti ceva lucruri pe acasa, sa va mutati, sa vi se aprobe un credit.

Fecioara

Casa comunicarii e activata, sfera birocratica, se fac contracte, vi se modifica incadrarea, faceti lucruri in plus. O perioada buna pentru examene si pentru rezolvarea problemelor cu rudele apropiate si tot ce tine de drumuri scurte. Activitati frumoase cu prietenii.

Balanta

Resetare, repozitionare fata de cei de la slujba, fata de partenerul de viata, acum se clarifica apele. O prelungire a unui contract sau mutare la un alt loc de munca. E posibil sa faceti si un credit. Sa nu semnati pana pe 27.

Scorpion

Va preocupati de cum aratati, ce mancati, va schimbati poate look-ul. Sfera sentimentala e activa, sunteti pretuit, apreciat. Va puteti indragosti, puteti vedea in alta lumina o persoana pe care o stiti demult. Aveti grija la sanatate, pana la sfarsitul lui noiembrie vor fi deranjuri la acest capitol.

Sagetator

Framantari, intrigi. Trebuie sa va faceti ordine in suflet, sa va raspundeti la niste intrebari legate de o relatie de afaceri sau de iubire. Daca exista o problema de sanatate, acesta e momentul perfect in care sa le rezolvati.

Capricorn

O recunoastere, dar cu greu, si posibil ceva bani. Vin in ajutorul vostru niste aliati. Provocari, veti fi mai prompti in replici, Schimbari la care trebuie sa aveti prezenta de spirit.

Varsator

Se activeaza sfera cariera. Aprecieri din partea sefilor, un ajutor, sprijin, o recompensa. Se intampla ceva bun, poate bani sau o postura la vedere.

Pesti

Sanse de calatorie, perioada buna pentru studii, cercetare, legalizari, plecari la rude. O perioada de acalmie, care va tihneste sufleteste.


VIDEO PROTVPLUS.RO