Horoscop zilnic 9 septembrie 2014. Fecioarele intalnesc azi persoana cu care pot intemeia un cuplu

horoscop

Horoscop zilnic, 9 septembrie 2014, prezentat de Neti Sandu. Anumite aspecte se pot amplifica, sa capete alte proportii, inainte de a le rezolva, dar o s-avem ac de cojocul fiecarei situatii pentru ca raspunsul se afla in interiorul nostru.
 

FECIOARA - Va dati acordul pentru un proiect care o sa va solicite, dar de la care asteptati o promovare, sa va refaceti bugetul care se cam evaporase in ultima vreme. Intalnire cu cineva care face parte din viata voastra si se poate sa devina partener de cuplu, sa va-ntemeiati o familie.

BALANTA - E posibil sa va tenteze cineva cu o colaborare, sa fie si pe gustul vostru si daca dispuneti de niste timp fara sa sufere familia o sa ziceti DA. O sa puteti incasa niste bani si sa va cumparati acele lucruri pe care vi le doreati mai demult, dar n-aveati bani pentru ele.

SCORPION - O sa va fie apreciate niste calitati, poate pentru ca vi s-au schimbat sefii, sau doar mentalitatea e alta, oricum o sa mai urcati o treapta in cariera. Relatia cu partenerul de suflet devine intensa si trebuie avut grija sa nu dati curs unor accese de gelozie.

SAGETATOR - Ati putea face cate ceva pentru casa, luati lucruri noi, mobila, electrocasnice, faceti niste reparatii, zugraviti sau construiti ceva, o anexa, un garaj. Se poate sa fiti selectati pentru un post, o functie, sa sustineti o conferinta, sa luati cuvintul in public.

Citește și
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

CAPRICORN - Va pregatiti de o relansare pe scena sociala, sa va faceti cunoscute performantele din ultima vreme si sa va sporiti veniturile. Poate faceti un anunt de logodna, de casatorie sau de botez... se-ntampla ceva foarte important in viata voastra.

VARSATOR - O sansa de bani si de a va achita obligatiile care v-au stat pe cap si-o sa va puteti gandi si la restul lucrurilor de care aveati nevoie. O discutie mai aprinsa, poate, cu un partener de afaceri, sa-si respecte obligatiile contractuale, sa va luati banii la timp.

PESTI - Program incarcat, colegii, sefii, va solicita, aveti de alergat si pentru unele treburi personale si se pare c-o sa va descurcati fara mari probleme. O sa va recapatati banii cuveniti dac-ati facut o cerere si nici acum nu e tarziu sa va reintrati in drepturi.

BERBEC - O sa stati la masa negocierilor pina vi se vor implini cerintele si nu este exclus sa mai renuntati pe ici pe colo, la cate ceva. O persoana tinara va face curte, vrea sa fie in preajma voastra, sa devina vizibila ca sa fie acceptata in viata voastra.

TAUR - Bun moment sa puneti in aplicare o idee, sa-ncepeti un proiect nou care sa prinda viata pe zi ce trece si sa iesiti pe piata cu ceva nou cit de curand. Se observa o acalmie acasa si ati gasit un modus vivendi ca sa faceti sa mearga mai departe casnicia, relatia sentimentala.

GEMENI - Se poate sa va petreceti mai mult timp cu familia, cu copiii, in special, o sa faceti miscare, practicati un sport, cultivati un hobby si o sa va simtiti in elementul vostru. O veste buna legata de un copilas, care poate se va naste in familia voastra sau pe care-l veti boteza.

RAC - Va mutati in casa noua sau dati avansul pentru o locuinta, sa aveti mai mult spatiu, poate pregatiti o camera a copilului, daca va veni pe lume un bebe. Va parvine o confirmare de la un angajator, sau de la un juriu din Invatamint ca vi se da unda verde.

LEU - Se poate sa va-nscrieti la un concurs si sa-l luati, e un an special pentru voi si o sa tot aveti bafta o buna bucata de vreme de-aici incolo. O suma de bani la care poate nu v-ati fi asteptat soseste in cont si o s-aveti pentru cheltuielile zilnice, ba chiar si pe deasupra.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi. Ce spun astrele despre toamna lui 2014
Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi. Ce spun astrele despre toamna lui 2014

Toamna vine cu vesti bune. Conjunctura de pe cer ne ajuta in urmatoarele luni sa ne atingem obiectivele. O sa avem spor la lucrurile care tin de casa, familie si serviciu.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.