HOROSCOP zilnic 22 mai 2014. Gemenii rezolva probleme de familie. Racii traiesc momente romantice in cuplu

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic 22 mai 2014, prezentat de Neti Sandu. Astazi, Gemenii rezolva probleme importante de familie, iar Racii traiesc momente frumoase in cuplu.

GEMENI
Se poate sa aveti noroc de mai multi bani si poate reusiti sa-i tineti pe loc sa rezolvati problemele importante ale familiei. Va convoaca la o activitate extraprofesionala niste colaboratori si, daca nu va mananca timpul liber destinat familiei, va duceti.

RAC
E posibil sa plecati la studii sau sa munciti in strainatate, vedeti ce e mai avantajos pentru voi, si daca e si familia de acord. Sunteti mai increzatori decat de obicei in sansele voastre de a fi fericiti in relatia actuala sau viitoare, daca sunteti singuri.

LEU
Poate faceti un efort sa scapati de lucrurile care nu va convin, sa pregatiti terenul pentru succesul care urmeaza din iulie, planeta succesului va fi in zodia voastra pentru un an de zile. O sa primiti, poate, doar o parte din banii pe care-i asteptati, dar daca deveniti mai insistenti sa-i cereti, i-ati putea incasa.

FECIOARA
O sa intrati la cheltuiala pentru ca au aparut diverse situatii neprevazute, dar partea buna e ca se intrevad si bani, tot din surse despre care nu stiti in momentul de fata. Vi se propune un job suplimentar sau poate capatati o functie care o sa va solicite intens, dar o sa vi se potriveasca.

Citește și
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

BALANTA
Va ingrijiti de familie, de sanatatea voastra, a alor vostri si o sa aveti spor la treaba, chef de viata, o sa depasiti o perioada de stagnare. O sa faceti rost de bani pentru investigatii medicale, tratament si o sa va recuperati frumos.

SCORPION
Se schimba cate ceva la job, seful, echipa sau va gasiti de lucru in alta parte daca ofertele curg si o sa aveti de unde sa alegeti. Intalnire de suflet, e o problema pe care o puteti rezolva, doar daca o sa vorbiti deschis cu partenerul de cuplu.

SAGETATOR
Se poate rezolva, dupa indelungi asteptari, o chestiune de ordin profesional si o sa fie un crescendo, poate din iulie, daca nu chiar mai devreme. O reconciliere cu cineva pe care n-ati fi vrut sa-l pierdeti de prieten, de partener de afaceri sau de viata, va fi un castig de ambele parti.

CAPRICORN
Ati putea renunta la un contract in favoarea altuia si sa porniti pe un drum nou in cariera, sa luati mai multi bani si sa fie o munca incitanta.O veste legata de un drum pe care urmeaza sa-l faceti si aflati daca va incadrati in banii de transport, cazare si restul.

VARSATOR
O instiintare ca trebuie sa mai platiti niste bani pentru o taxa, o factura, ori vreo asigurare si daca nu dispuneti de acesti bani o sa recurgeti la un imprumut. Relatia sentimentala se poate rescrie, sa faceti ca lucrurile sa mearga mai bine intre voi si sa va-ntelegeti, sa va iubiti.

PESTI
Un castig sufletesc, vi se recunosc niste merite, primiti o distinctie, poate fi o numire in functie, si o sa fiti incantati de noua postura. O sa reluati o prietenie sau poate acum va pica cu tronc o fiinta care e pe lungimea voastra de unda.

BERBEC
Or sa apara niste bani care sa umple niste goluri, sa va descurcati cu cheltuielile, sa va atingeti niste obiective care va pun pe jar, ca vreti sa rezolvati treburi importante. Se poate sa va iasa-n cale o persoana de care sa va indragostiti - lulea si sa incepeti o viata noua fericita.

TAUR
Posibil interviu sau e o negociere ca sa reinnoiti un contract, sa va repozitionati la locul de munca si sa va asigurati banii pentru cheltuielile lunare. Vi se platesc niste ore de munca - suplimentare - sau vi se da dublu poate pentru ca lucrati in afara programului si strangeti niste bani.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Marte incepe sa deblocheze relatiile in mai. Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi
Marte incepe sa deblocheze relatiile in mai. Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi

Planeta Marte are o miscare retrograda, in zodia Balanta, de aproape trei luni. Asa ca, in tot acest timp, a sabotat relatiile cu partenerii de cuplu, dar si cu cei de afaceri.

Recomandări
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri că Rusia îşi concentrează atacurile sale hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi, informează AFP.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.

Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran
Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran

Oficiali politici îndeamnă în primele reacţii - foarte pruente - după riposta Israelului în Iran, la ”evitarea unei escaladări”, relatează AFP.