Horoscop zilnic 13 mai 2014. Capricornii ar putea fi promovati astazi, iar Pestii au noroc la examene

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic 13 mai 2014, prezentat de Neti Sandu. Se anunta o zi plina de reusite profesionale pentru Capricorni, care au parte de o avansare. cat despre nativii din Pesti, astazi e o zi cu noroc, mai ales pentru cei care au de dat examene.

TAUR

I-ati putea convoca la o sedinta pe partenerii de afaceri sa fixati obiectivele pe termen lung si sa impartiti responsabilitati sa mearga totul struna. Foarte posibil rendez-vous, poate fi si o intalnire neasteptata si s-aveti emotii, fluturasi in stomac.

GEMENI

Ati putea recupera niste bani si sa faceti planuri de plecat in weekend, pe undeva, sa revedeti niste prieteni sau peisaje de care va e dor. O stare de spirit cat se poate de buna la revederea cuiva care v-a lipsit ca aerul si poate va faceti program de-aici inainte sa va vedeti mai des.

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

RAC

Se poate sa mai investiti niste bani in casa, iar unii dintre voi poate acum va cumparati o casa cu bani de la banca, daca ati facut rost de un credit imobiliar. Ati putea pleca la sfarsit da saptamana pe undeva, sa luati parte la un moment festiv din viata unor rude sau prieteni.

LEU

E posibil sa luati niste bani, sa platiti o reparatie la masina sau poate e ceva pe-acasa care trebuie reconditionat, sa fie totul functional. I-ati putea aborda pe sefi si sa le cereti o invoire, un transfer dintr-un departament in altul sau vreun salariu in avans.

FECIOARA

Intalnire cu oameni care au aceleasi pasiuni ca si voi si poate organizati ceva care sa va dea prilejul sa va puneti in valoare toata gama de calitati. Reuniune cu colegi de breasla ca sa-l sarbatoriti pe unul dintre ai vostri sau un succes de grup.

BALANTA

Ati putea rezolva o problema care tine de notar si sa perfectati un act de proprietate, de mostenire, sau poate fi o imputernicire, un act referitor la drepturile copilului. Se anunta vremuri mai bune pentru relatia sentimentala, dar nu inainte de a face unele mici schimbari de atitudine.

SCORPION

Puteti primi o veste buna, ori poate un cadou, se-ntampla ceva care sa va faca bine, sufleteste si o sa le-ntoarceti si voi gestul celor care au cate ceva sa va ofere. Se poate sa primiti o invitatie in oras, se-nfiripa o poveste de dragoste si o sa aflati mai multe unul despre celalalt.

SAGETATOR

Tatonati terenul ca sa lucrati in alta parte, sa castigati bani si sa va faceti alte relatii, sa schimbati mediul sa experimentati lucruri noi. O escapada turistica la sfarsit de saptamana si s-ar putea sa imbinati munca, daca aveti examene, cu distractia.

CAPRICORN

Sunteti pe punctul de a semna un contract si sa intrati in alta etapa profesionala, ba chiar poate urcati in ierarhia de la slujba. Se poate sa va fie apreciata si platita o munca si sa prelungiti un astfel de contract daca lucrurile vor merge la fel de bine.

VARSATOR

Posibila invitatie la plimbare in strainatate - segmentul calatorii are un indiciu de vizita la cineva care v-asteapta si se preocupa sa nu va lipseasca nimic cat veti sta acolo. Va scoate cineva la o cafea, sa vizionati un film, sa va plimbati, poate sunteti la inceputul unei relatii de suflet.

PESTI

Se poate sa perfectati un act de proprietate, platiti niste taxe, faceti toate demersurile necesare ca sa vindeti, sa cumparati ori sa inchiriati o locuinta. E o perioada buna pentru studiu, dac-aveti de dat examene o sa va descurcati frumos, cu mai putine emotii decat de obicei.

BERBEC

O sa va interesati de niste cursuri pe care sa le urmati si poate faceti rost de bani sa le platiti, daca sunt peste posibilitatile voastre financiare. E posibil sa apara cineva nou-nout in viata voastra sentimentala si sa va recapatati exuberanta de altadata.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
In mai astrele ne atrag atentia asupra banilor si a contractelor. Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi
In mai astrele ne atrag atentia asupra banilor si a contractelor. Horoscop cu Neti Sandu si Elena Lasconi

Intrarea Soarelui in Zodia Taur inseamna noi preocupari pentru latura financiara pe care sa ne-o asiguram noua si familiei.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.