Horoscop zilnic 11 martie 2014. Gemenii au nevoie de atentie. Leii au cheltuieli neprevazute

Neti si Elena

Horoscop zilnic 11 martie 2014, prezentat de Neti Sandu. Astazi, Gemenii au nevoie de atentie, iar Leii au cheltuieli neprevazute.

PESTI

O sa dati fuga sa luati semnaturile necesare unei angajari sau sa treceti in alta grupa, in alt an de studiu sau sa completati formalitati de plecare in strainatate. Se poate sa aveti o discutie intre patru ochi cu fiinta iubita si sa va faceti planuri de vacanta sau de casatorie.

BERBEC

Se pare c-aveti cheltuieli de care nu veti scapa cu una, cu doua si o sa va achitati, pe rand, de ele, sa rezolvati problema ratelor, a facturilor, sa vedeti cu ce ramaneti. O sa va faceti, poate, o programare la medic sa scapati de acele dureri care va fac noaptea lunga - sau poate altcineva dintre ai vostri e bolnav.

Citește și
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

TAUR

O sa trebuiasca sa veniti cu argumente serioase ca sa-i convingeti pe niste angajatori sa va primeasca sa lucrati pentru ei, poate veti da probe, un examen, concurs. Poate cineva din familie o sa plece sa lucreze in afara sau sa invete si o sa trebuiasca sa va obisnuiti cu ideea.

GEMENI

Poate va uniti fortele cu ale altor parteneri de afaceri sa lucrati la un proiect in care credeti, va doriti sa va aduca succes si sa va descurcati mai bine cu banii. Relatia sentimentala are nevoie de un plus de atentie ca sa nu alergati pe culoare diferite - e de luptat pentru armonie.

RAC

O sa depuneti eforturi suplimentare sa faceti o afacere sa mearga, sa va repozitionati, la slujba, in cariera, o treapta mai sus si sa capatati atentia tuturor. Va consultati cu fiinta iubita in privinta folosirii economiilor si a educatiei copiilor - ca sa va puneti de acord.

LEU

Se pare c-o sa investiti niste bani in reparatia masinii pe care vreti apoi, s-o vindeti sau poate nici nu mai pierdeti timpul cu servisul, va cumparati alta noua. Se asteapta un raspuns de la voi, sa spuneti daca ii faceti loc in viata voastra cuiva care vrea sa fiti impreuna.

FECIOARA

O posibilitate de a va gasi ceva de lucru si sa aduceti mai multi bani in casa, iar dac-aveti de dat examene o sa depuneti eforturi serioase sa asimilati bibliografia. Va ies bani din cont si o sa luati ce va trebuie pentru casa si pentru cei mici, in principiu.

BALANTA

Se prea poate sa reparati cate ceva pe-acasa, va luati mobila noua, inlocuiti piesele care s-au deteriorat si o sa puneti capat unei tevaturi. E posibil sa vi se aprobe un credit bancar si sa va puteti lua casa ori sa platiti niste studii sau sa va cumparati o masina

SCORPION

Poate dati o raita pe la cumparaturi si luati diverse lucruri in rate ca sa mai aveti si pentru traiul zilnic, sa va puteti descurca. O persoana mai in varsta din familie are nevoie de ajutorul vostru ca sa mearga la doctor, poate, la farmacie.

SAGETATOR

O sa puteti repara o relatie sentimentala dupa o runda de explicatii si angajamente ca fiecare va lupta de aceeasi parte a baricadei. Emotii la examen, la un interviu la o intrunire de afaceri - miza poate fi foarte mare si de-aceea va simtiti prinsi in corzi.

CAPRICORN

Se poate sa dizlocati o suma de bani dintr-un depozit bancar sa va luati ceva util sau ca sa rezolvati o problema de sanatate care va taia elanul de viata. Foarte posibil rendez vous si o sa luati o decizie referitoare la viitorul vostru impreuna - va logoditi, va casatoriti.

VARSATOR

O sa faceti unele schimbari in viata voastra si o sa va consultati si cu familia ca sa nu vi se rapeasca timpul dedicat familiei, sa fiti prezenti atunci cand e nevoie de voi. Se poate sa renegociati un contract iar daca nu iese cum vreti voi poate aveti varianta B, si va angajati altundeva.
 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
Marte si Saturn retrogradeaza. Astrele ne dau extemporal in aceasta primavara. Afla totul de la Neti si Elena
Marte si Saturn retrogradeaza. Astrele ne dau extemporal in aceasta primavara. Afla totul de la Neti si Elena

Marte si Saturn retrogradeaza. Astrologic, asta inseamna ca aceste doua planete ne forteaza oarecum sa ducem la bun sfarsit ce am inceput anul trecut.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.