Horoscop zilnic 10 martie 2015. Astazi, Racii primesc o marire de salariu, iar Taurii isi fac planuri de casatorie

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop zilnic, 10 martie 2015, prezentat de Neti Sandu. O sa facem slalom urias printre situatiile care ne vor solicita atat fizic, cat si nervos, dar sortii de izbanda sunt de partea noastra si o sa facem progrese vizibile in mai multe segmente.
 

PESTI - O sa va descurcati mai usor cu banii, cu actele, va mai ajuta cate cineva, o sa faceti progrese considerabile atat la slujba, cat si in plan personal. O veste buna de la cineva aflat la mare distanta si care vrea sa fiti impreuna, macar in vacanta, daca nu se poate altfel, deocamdata.

BERBEC - Veti recupera o suma de bani si veti negocia, poate, alt salariu, daca vi se da mai mult de lucru la serviciu, ca sa existe si motivatie. E momentul sa va ganditi la relatia de cuplu, sa mai lasati de la voi daca vreti, intr-adevar, sa fiti cu cineva anume.

TAUR - Se deblocheaza o situatie care va da voie sa avansati cu niste achizitii care v-ar face viata mai usoara si le-ar fi de folos alor vostri. Va contacteaza cineva care vrea sa se asigure ca relatia voastra duce spre o casnicie, ca si voi va doriti acest lucru.

GEMENI - Va asociati cu niste oameni care se pricep la fel de bine ca si voi la o munca solicitanta, dar de pe urma careia sa luati bani si sa intrati intr-o alta clasa valorica. O sa primiti un raspuns referitor la o plecare fie in vacanta, fie sa lucrati altundeva, ori sa invatati - pare sa fie favorabil.

Citește și
horoscop
Horoscop zilnic, 8 martie 2015. Fecioarele au parte de surprize placute din partea fiintei iubite
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

RAC - Se anunta o promovare si o sa vi se mareasca, e de presupus, salariul, veti lucra la alt nivel, cu alta categorie de specialisti. Ar avea de unde sa va intre niste bani si sa cumparati diverse lucruri pentru casa, familie, sa va-nnoiti casa de Paste.

LEU - Poate aveti de dat vreun examen sau va duceti la un interviu in speranta c-o sa vi se recunoasca valoarea, o sa fie un crescendo de-aici incolo - e anul vostru, am tot zis. Poate iesiti la o cafea in oras si o sa vedeti daca relatia sentimentala capata detenta sau si-a pierdut din intensitate.

FECIOARA - E o perioada buna in care puteti crea aliante care va vor fi de folos si mai tarziu, la toamna, dar pan-atunci e bine sa va consolidati pozitia in grup. Poate o s-aveti o idee ingenioasa referitoare la banii stransi, pe care vreti sa-i dati pe ceva scump si de calitate.

BALANTA - Se poate sa primiti aprobarile pentru care v-ati zbatut in ultima vreme, va puneti de acord si cu cei care v-au chemat pe la tribunal. Relatia de cuplu o sa fie mult mai animata si o sa luati, probabil, o decizie pe termen lung, cu care sa fiti amandoi de acord.

SCORPION - Se observa un progres la serviciu si o sa va simtiti, intr-adevar, socilitati, dar puteti spera la bani mai multi si la felicitari din partea sefilor. Va scoate cineva la un suc, la o plimbare, sa va bucurati de o cina in doi, o sa fie o surpriza placuta.

SAGETATOR - Gandurile va sunt acaparate de o petrecere din familie pe care o pregatiti cu lux de amanunte si o s-aveti cateva zile foarte incarcate, cu multa treaba. Se poate s-aveti sentimente contradictorii fata de fiinta iubita, dar ele se vor limpezi pana la sfarsitul lunii.

CAPRICORN - O sa le cereti datornicilor banii pe care i-ati imprumutat si sa-i folositi la ce-aveti voi nevoie, sa nu renuntati la alte lucruri, ca sa va puteti descurca. E momentul sa va faceti auziti si intelesi, sa-i luati si voi in seama pe cei din anturajul vostru, de la serviciu, de la scoala sau pe prieteni.

VARSATOR - Se pare ca va iese pasienta cu semnarea unui contract si n-o sa mai duceti grija cheltuielilor, c-o s-aveti cu ce sa faceti aprovizionarea si sa va achitati de datorii. Relatia de cuplu devine din ce in ce mai stabila si o sa va ganditi la casatorie, am spus ca e an bun de mariaj.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Horoscop zilnic 9 martie 2015. Astazi, Berbecii incaseaza bani, iar Taurii isi fac ordine in viata sentimentala
Horoscop zilnic 9 martie 2015. Astazi, Berbecii incaseaza bani, iar Taurii isi fac ordine in viata sentimentala

Horoscop zilnic, 9 martie 2015, prezentat de Neti Sandu. O sa primim aprobari, telefoane, mesaje de drag si dor, se pot repara tot felul de relatii intr-o astfel de zi de sarbatoare si sa ne facem putin ordine in viata.
 

Horoscop zilnic, 8 martie 2015. Fecioarele au parte de surprize placute din partea fiintei iubite
Horoscop zilnic, 8 martie 2015. Fecioarele au parte de surprize placute din partea fiintei iubite

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu. Sa ne asteptam la tot felul de intalniri si cu cei de care ne e dor si cu cei pe care, in mod normal i-am ocoli.

Horoscop zilnic, 7 martie 2015. Balantele primesc declaratii de dragoste, Pestii au parte de cadouri
Horoscop zilnic, 7 martie 2015. Balantele primesc declaratii de dragoste, Pestii au parte de cadouri

Horoscop zilnic, prezentat de Neti Sandu.O sa dam uitarii toate neajunsurile vietii si o sa ne canalizam resursele ca sa pornim pe un drum nou, fara hartoape, si pe care sa ne putem desfasura in voie.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.