Horoscop 3 octombrie 2020, cu Neti Sandu. Peștii au o reușită pe plan financiar

Ultima actualizare: 03-10-2020 13:33

Horoscop 3 octombrie 2020, prezentat de Neti Sandu. O zi condimentată. O să cam spunem lucrurilor pe nume, o să punem punctul pe ”i,” dar să nu ne surprindă dacă și alții or să facă la fel cu noi.

Vibrația zilei este 3 și exact despre asta este vorba - să fim sinceri - neapărat!

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE 2020 BALANŢA


O să treceți pe la câțiva dintre prieteni sau ieșiți cu ei în oraș, în aer liber că s-aveți mai mult spațiu, să va bucurați de un pic de socializare. Întrevedere cu cineva care v-a dus dorul și poate-o să va redescoperiți unul pe celălalt și să formați un cuplu - de cursă lungă.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE 2020 SCORPION


Aveți niște obiective de atins și poate-i chemați la o șuetă pe cei care s-ar putea implică în proiectele voastre, să-și spună fiecare părerea, să vedeți ce iese. O plecare în excursie v-ar mai destinde și v-ați întoarce cu idei și de afaceri și de viață personală, poate schimbați ceva radical.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE 2020 SĂGETĂTOR


E o ceremonie sau poate sunteți invitați la un spectacol și o să fie cu încărcătură emoțională, c-aveți un tumult interior care are nevoie să se exprime cumva. E un grup care vrea să lucrați împreună că să va bucurați de succes, și o să luați și bani și o să va acoperiți și de glorie.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE 2020 CAPRICORN


Se poate să va ocupați timpul liber cu ceva care v-ar destinde, și s-ar putea să v-aducă și bani, dacă se va găși un public cumpărător. Se pare că v-ați găsit ceva de lucru pe-acasă și o să va achitați de toate obligațiile, după care o să ieșiți la o plimbare de seară.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE 2020 VĂRSĂTOR


Dați o raită prin prejurul orașului ca să revedeți niște locuri sau o persoană dragă și să vă refaceți starea de spirit, c-ați avut multe pe cap. O să aveți ceva de comunicat fie în scris, fie verbal, poate e vreun examen sau doar un test, dar care să fie edificator, testul.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE 2020 PEŞTI


O reușită în plan financiar - poate constatați că v-au intrat niște bani pe care i-ați tot revendicat, dar nu catadixea nimeni să vi-i dea și o să-i recuperați în sfârșit. E bine să fiți cu băgare de seamă la drum, să nu încasați vreo amendă, să ajungeți cu bine la destinație, la mare sau munte.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE 2020 BERBEC


Aveți energie, fler, o dorința vie de a face lucruri care să va readucă în centrul atenției și să va motiveze să munciți cu toată implicarea. Se poate să luați diverse lucruri care să va ușureze muncă de acasă, ori studiul online să fie mai lejer.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE 2020 TAUR


Or să va ia prin surprindere veștile de la niște oameni care chiar contează pentru voi și o să va faceți planuri în funcție de pulsul evenimentelor. Se poate să-ntalniti pe cineva cu care să rezonați pe niște planuri și să plutească în aer o promisiune de relație.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE 2020 GEMENI


Se poate să apară cineva în grupul de prieteni și să aducă un suflu de prospețime, să va stârnească inspirația și să deveniți și mai creativi. Poate-aveți un eveniment festiv în familie, o fi vreun botez, sau cineva dintre ai voștri își serbează ziua de naștere ori niște ani de la căsătorie.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE 2020 RAC


O să luați parte la un eveniment, poate fi o provocare sportivă! se poate să-i duceți pe copii la o întrecere pe terenul de sport, undeva în aer liber, că să fie spațiu de mișcare. E posibil să-întâlniți și voi un suflet pereche și să va și căsătoriți, în foarte scurt timp, deși e greu de crezut.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE 2020 LEU


Vă așteaptă cineva la o destinație de vacanță, poate-ați rezervat la mare ori poate la munte o camera și să mai rămâneți și mâine și poimâine. Se poate să vă conversați cu niște prieteni sau dacă nu locuiesc prea departe vă duceți la ei - depinde doar de cum vă simțiți mai în siguranță.

HOROSCOP 3 OCTOMBRIE 2020 FECIOARĂ


O întâlnire cu grupul v-ar aduce un plus de bună dispozitie, poate alergați în parc, mergeți la un spectacol și vă luați și toate măsurile de precauție - asta neapărat. Poate vin niște rude apropiate pe la voi, e posibil să faceți o tratație, că e ceva de sărbătorit - și-o să fie atmosferă febrilă.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO