Horoscop 28 noiembrie, cu Neti Sandu. Gemenii vor avea probleme de cuplu

Ultima actualizare: 28-11-2020 10:54

Horoscop 28 noiembrie 2020, cu Neti Sandu. Avem motive să ne bucurăm, să vedem partea plină a paharului, ca să putem fi fericiţi.

Vibraţia zilei este 1 şi e bine să-ncepem ceva pe care ni l-am dorit de mult.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2020 SĂGETĂTOR

 

Aşteptaţi să vă mai sune şi alţii să vă scoată la o plimbare, c-aţi obosit să faceţi voi tot timpul primul pas - şi mesajele n-or să întârzie.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2020 CAPRICORN

 

Abia acum o să vedeţi dacă sentimentele voastre au ajuns la destinaţie, acolo unde trebuie, că persoana cu pricina tăcea mâlc - dar o să vă răspundă.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2020 VĂRSĂTOR

 

Se repară maşina, aveţi, oricum, cu ce să vă deplasaţi, c-aveţi prieteni, o rudă cu care să daţi o raită pe-afară, să mai schimbaţi peisajul.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2020 PEŞTI

 

Poate-o să cheltuiţi nişte bani cu reamenajatul locuinţei, cumpăraţi vreun corp de mobilier, vă luaţi aparatura nouă să lucraţi, să învăţaţi de-acasă.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2020 BERBEC

 

Mai aveţi câte ceva de trebăluit pe-acasă, dar tot o să vă oferiţi un moment de respiro, că fără o mică recreaţie nu mai daţi niciun randament la treabă.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2020 TAUR

 

E posibil să-ntâlniţi pe cineva cu care să rezonaţi de la prima intersectare de priviri şi să constataţi că feeling-ul nu v-a-nșelat.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2020 GEMENI

 

Simţiţi nevoia de stabilitate în cuplu şi o să vorbiţi deschis pe tema asta, ca să ştiţi sunt şanse să rămâneţi împreună, sau nu, că dorinţa există.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2020 RAC

 

Poate aveţi un sărbătorit, faceţi pregătiri ca pentru ai voştri, poate şi-un musafir în plus la masă şi o să semene a ceremonie, chiar dacă nu e cu fast.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2020 LEU

 

O să vă-ntâlniţi cu nişte rude c-aveţi nevoie unii de ceilalţi şi se rezolvă probleme mai vechi, vă eliberaţi de nişte greutăţi, de vreun stres major.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2020 FECIOARĂ

 

Treburile gospodăreşti primează, ce-i drept, dar o să vă rezervaţi două, trei ore pentru socializare, la distanţă, dar să fie, totuşi

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2020 BALANŢA

 

Se poate să faceţi un bilanţ financiar, să vedeţi cum staţi, dacă vă permiteţi o escapadă la munte, sau daţi o raită pe la cumpărături, sau online, cumpărături.

HOROSCOP 28 NOIEMBRIE 2020 SCORPION

 

Entuziasmul vostru poate avea un substrat sentimental, că v-aţi îndrăgostit, că v-au reuşit nişte pasienţe, c-aţi tras lozul câştigător, ceva de genul ăsta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO