Horoscop 28 mai 2022, cu Neti Sandu. O să ne prindă bine orice ieșire la plimbare, la cafea, la un eveniment festiv, c-or să fie hrană sufletească. Vibrația zilei este 1 și e pentru noi începuturi.

Horoscop 28 mai 2022, cu Neti Sandu. Ca în fiecare zi, Neti Sandu a prezentat la Pro TV horoscopul pentru toate zodiile, dar și vibrația zilei de 28.05.2022. Ce urmează pentru fiecare zodie în parte.

HOROSCOP 28 MAI GEMENI

Se poate s-aveți o petrecere în familie și să vă chemați prietenii, rudele, ca să profitați de un astfel de prilej de bucurie. O să puneți niște lucruri la punct pe-acasă și o să vă faceți un program și cu prietenii, să mai respirați un pic că v-o fi ajuns și pe voi oboseala.

HOROSCOP 28 MAI RAC

Vă întâlniți cu un grup, fie ca să plecați pe undeva, fie ca să jucați ceva pe un teren de sport. Vă faceți timp s-ajungeți la toate momentele festive la care ați fost invitați și o să vă prindă bine ceva mai multă socializare, că de obicei petreceți mult timp acasă.

HOROSCOP 28 MAI LEU

O întâlnire cu cineva care are nevoie de un mic ajutor de la voi, un sfat, să fiți de față la un moment important din viața acestei persoane. O să ajungeți pe la niște petreceri, și chiar dacă rămâneți puțin, o să treceți, pe cât posibil pe la toate că le-ați fi promis, și oricum, trebuia să treceți mai de mult.

HOROSCOP 28 MAI FECIOARĂ

Se poate să vă duceți la un eveniment - de ținută, lansare de produs, sau poate e o nuntă, cu prietenii. V-așteaptă careva în alt oraș și, dacă n-o să fiți prinși cu treburile pe-acasă, o să dați o fugă să revedeți niște persoane dragi, să vă-ncarcați bateriile.

HOROSCOP 28 MAI BALANȚĂ

O să dați zor să vă terminați treburile pe-acasă c-aveți o invitație la un eveniment, pe care n-ați vrea să-l ratați. O să le luați cadouri unor prieteni care se căsătoresc, sau organizează un botez, ori o petrecere aniversară și o să cheltuiți ceva bani și cu ținuta voastră.

HOROSCOP 28 MAI SCORPION

Vi se oferă o a doua șansă de a repara o relație de prietenie în care ați investit sentimente de-a lungul timpului și vreți s-o păstrați. O să apară cine trebuie în viața voastră și o să vedeți cum abordați această relație și de ce trebuie să țineți cont ca să puteți fi un cuplu stabil.

Vedeți AICI horoscopul de ieri, 27 mai 2022.

HOROSCOP 28 MAI SĂGETĂTOR

E o rudă apropiată care vrea să vă-ntâlniti și poate-i puteți fi de ajutor cu ceva și vedeți despre ce e vorba. O să vă respectați promisiunile de a ieși cu niște prieteni pe care trebuia să-i vedeți mai de mult, dar au intervenit diverse urgențe și nu a mai avut loc întâlnirea.

HOROSCOP 28 MAI CAPRICORN

Se poate s-aveți inspirație și să v-apucați de ceva care să v-ajute să descărcați tensiunile, poate fi și un sport. Se poate să v-apropiați și mai mult de cineva pe care vi-l doriți în viața voastră și o să descoperiți multe puncte comune, treptat așa.

HOROSCOP 28 MAI VĂRSĂTOR

Se poate să vă invite cineva la o zi de naștere și nu v-ar deranja nici dacă ar fi să rulați cam două ore până în alt oraș. Poate-i chemați pe prieteni la un launch, e ceva care se cere udat cu șampanie, poate faceți un anunț c-o s-aveți un copil, c-o să vă căsătoriți.

HOROSCOP 28 MAI PEȘTI

Poate o să luați parte la o întrecere sportivă și să vă faceți cunoscute niște talente despre care nici voi nu știați. Se reunesc prietenii cu un prilej anume, poate-aveți un sărbătorit printre voi, sau vă duceți la un eveniment care să vă facă să descoperiți noi prieteni, relații.

HOROSCOP 28 MAI BERBEC

Poate aterizează niște bani în cont, c-or fi intrat de ieri, dar abia acum i-ați descoperit și o s-aveți să faceți doi pași pe-afară. Vi se lansează invitația s-o porniți la un drum și e posibil să rămâneți și peste noapte, asta dacă nu aveți un program deja stabilit.

HOROSCOP 28 MAI TAUR

Poate faceți o schimbare de look - pentru că sunteți fericiți, sau pentru că v-ați separat de cineva și aveți nevoie de un refresh total. Or să vă ia prin surprindere mesajele, poate și prezența cuiva care vine special pentru voi, după o perioadă de absență și starea voastră sufletească va fi la înălțime.