Horoscop 27 mai 2023, cu Neti Sandu. Cine are sfera sentimentală într-o perioadă bună și ar putea cunoaște pe cineva

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 27 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi cu de toate. Avem energie, chef şi de treabă şi de distracţie şi or să tot apară surprize de tot felul.  

Vibraţia zilei este 9 şi o să înţelegem, dintr-o privire, cine e sincer cu noi și cine nu.

Horoscop 27 mai 2023 – GEMENI

Se poate să plecaţi pe undeva cu treabă, dar ca să luaţi şi un pic de aer curat, ca să scăpaţi de atmosfera sufocantă din oraş şi să mai vedeţi şi alte peisaje.

Poate vă face o vizită cineva pe care nu l-aţi mai văzut de multă vreme şi o să fie un schimb emoţional de valoare.

Horoscop 27 mai 2023 – RAC

E un eveniment în familie care înghite bani şi, cu toate astea o să fiţi cât se poate de economi ca să nu depăşiţi bugetul alocat, să mai aveţi, acolo, o rezervă.

Citește și
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Încearcă să se apropie cineva de voi şi să vă cunoaşteţi, în vederea unei relaţii şi păreţi destinşi, altfel decât de obicei.

Horoscop 27 mai 2023 – LEU

O energie de zile mari, aveţi chef de plecat pe undeva, la mare, la munte, în străinătate, sau poate aveţi un meci amical ca să consumaţi ceva energie.

Poate vă duceţi într-un team building, la vreun work shop ca să aflaţi cât mai multe lucruri despre un domeniu anume.

Horoscop 27 mai 2023 – FECIOARĂ

Prezenţa cuiva o să fie balsam sufletesc şi o să vă relaxaţi, daţi deoparte grijile şi o să vă reveniţi după o săptămână încărcată.

Se poate să recuperaţi nişte bani pentru care vă zbateţi de ceva vreme şi o s-aveţi cu ce să ieşiţi în oraş, la un suc, o îngheţată

Horoscop 27 mai 2023 – BALANŢA

Poate alegeţi o variantă - cu SPA, ca să vă deconectaţi, faceţi saună, masaj, jacuzzi, înotaţi, dacă aveti chef ca să vi se destindă toţi muşchii.

O să vă puteţi pune în valoare prin ce veți prezenta într-un cadru public, poate şi ţinuta voastră o să creeze impresie bună şi o să străluciţi.

Horoscop 27 mai 2023 – SCORPION

E o relaţie mai caldă cu anturajul, aţi ieşit din carapace şi o să faceţi turul evenimentelor mondene, în măsură timpului liber disponibil.

O să aveţi succes la orice fel de încercări, la un concurs, la un interviu, dacă vreţi să vă înscrieţi într-un grup care să se-adune în timpul liber.

Horoscop 27 mai 2023 – SĂGETĂTOR

Sunt oameni cărora le-a fost dor de voi şi vouă la fel, se pare şi o să vă bucuraţi de revedere după o perioadă de timp, c-aşa a fost conjunctura.

Are cineva să vă dea înapoi nişte bani şi o să vă puteţi repezi într-o staţiune de agrement ca să faceţi un pic de mişcare.

Horoscop 27 mai 2023 – CAPRICORN

Sfera sentimentală e frumos nuanţată şi poate găsiţi pe cineva care să fie în genul vostru şi să vă înţelegeţi de minune. E de încercat dacă n-aveţi pe nimeni.

Poate o să fiţi mai atenţi cu alimentaţia, ţineţi un strop de dietă, mai faceţi şi un pic de mişcare şi o să fie perfect.

Horoscop 27 mai 2023 – VĂRSĂTOR

Anturajul e în vrie, fiecare vrea de altceva, toţi sunt pretenţioşi, vă vor doar pentru ei şi n-o să vă puteţi împărţi.

Poate-i daţi de capăt unei poveşti de dragoste care s-a cam răcit c-or fi fost nişte intriganţi care au răspândit minciuni despre voi.

Horoscop 27 mai 2023 – PEŞTI

Îşi face apariţia cineva care vă monitorizează de ceva vreme şi o să aibă curajul să vă spună ce simte pentru voi şi poate-i daţi ocazia să v-o şi demonstreze.

Poate vă ocupaţi şi de casă că reamenajaţi interiorul c-aţi mai cumpărat câte ceva şi faceţi diverse lucruri şi în grădină, poate.

Horoscop 27 mai 2023 – BERBEC

Se poate să-ntâlniţi la un party un angajator care să vă expună oferta de business şi să fie atât de convingător încât să vă şi daţi acordul.

O să vă bucuraţi de revederea cuiva drag, dar n-o să fie, poate, în termenele cele mai bune, persoana.

Horoscop 27 mai 2023 – TAUR

O să tot primiţi invitaţii pe la o zi de naştere, de cununie şi o să fie cu cheltuială, ce-i drept, dar şi cu distracţie c-o să daţi de oameni veseli pe-acolo.

Se poate să vă ocupaţi mare parte din zi de casă, o să trebăluiţi, doar două, trei ore diseară o să ieşiţi la distracţie.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
Horoscop 19 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va primi vestea pe care o aștepta de multă vreme
Horoscop 19 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care va primi vestea pe care o aștepta de multă vreme

Horoscop 19 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. Ne așteptăm la surprize plăcute și o să ne străduim să le facem și noi pe plac celor pe care-i iubim, că avem nevoie de emoții pozitive.  

Horoscop 18 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Se anunță câștiguri pentru mai multe zodii
Horoscop 18 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Se anunță câștiguri pentru mai multe zodii

Horoscop 18 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. Plutește în aer un entuziasm care o să fie energie pură ca să facem treabă ca lumea, să ne atingem obiectivele.  

Horoscop 17 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care primește o ofertă de muncă pe salariu mare
Horoscop 17 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care primește o ofertă de muncă pe salariu mare

Horoscop 17 aprilie 2024, realizat de Neti Sandu pentru Știrile ProTV. Avem energie, chef și de treabă și de distracție și o să ne dozăm timpul să ne ajungă pentru toate cele.  

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.