Horoscop 27 mai 2023, cu Neti Sandu. Cine are sfera sentimentală într-o perioadă bună și ar putea cunoaște pe cineva

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 27 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O zi cu de toate. Avem energie, chef şi de treabă şi de distracţie şi or să tot apară surprize de tot felul.  

Vibraţia zilei este 9 şi o să înţelegem, dintr-o privire, cine e sincer cu noi și cine nu.

Horoscop 27 mai 2023 – GEMENI

Se poate să plecaţi pe undeva cu treabă, dar ca să luaţi şi un pic de aer curat, ca să scăpaţi de atmosfera sufocantă din oraş şi să mai vedeţi şi alte peisaje.

Poate vă face o vizită cineva pe care nu l-aţi mai văzut de multă vreme şi o să fie un schimb emoţional de valoare.

Horoscop 27 mai 2023 – RAC

E un eveniment în familie care înghite bani şi, cu toate astea o să fiţi cât se poate de economi ca să nu depăşiţi bugetul alocat, să mai aveţi, acolo, o rezervă.

Încearcă să se apropie cineva de voi şi să vă cunoaşteţi, în vederea unei relaţii şi păreţi destinşi, altfel decât de obicei.

Horoscop 27 mai 2023 – LEU

O energie de zile mari, aveţi chef de plecat pe undeva, la mare, la munte, în străinătate, sau poate aveţi un meci amical ca să consumaţi ceva energie.

Poate vă duceţi într-un team building, la vreun work shop ca să aflaţi cât mai multe lucruri despre un domeniu anume.

Horoscop 27 mai 2023 – FECIOARĂ

Prezenţa cuiva o să fie balsam sufletesc şi o să vă relaxaţi, daţi deoparte grijile şi o să vă reveniţi după o săptămână încărcată.

Se poate să recuperaţi nişte bani pentru care vă zbateţi de ceva vreme şi o s-aveţi cu ce să ieşiţi în oraş, la un suc, o îngheţată

Horoscop 27 mai 2023 – BALANŢA

Poate alegeţi o variantă - cu SPA, ca să vă deconectaţi, faceţi saună, masaj, jacuzzi, înotaţi, dacă aveti chef ca să vi se destindă toţi muşchii.

O să vă puteţi pune în valoare prin ce veți prezenta într-un cadru public, poate şi ţinuta voastră o să creeze impresie bună şi o să străluciţi.

Horoscop 27 mai 2023 – SCORPION

E o relaţie mai caldă cu anturajul, aţi ieşit din carapace şi o să faceţi turul evenimentelor mondene, în măsură timpului liber disponibil.

O să aveţi succes la orice fel de încercări, la un concurs, la un interviu, dacă vreţi să vă înscrieţi într-un grup care să se-adune în timpul liber.

Horoscop 27 mai 2023 – SĂGETĂTOR

Sunt oameni cărora le-a fost dor de voi şi vouă la fel, se pare şi o să vă bucuraţi de revedere după o perioadă de timp, c-aşa a fost conjunctura.

Are cineva să vă dea înapoi nişte bani şi o să vă puteţi repezi într-o staţiune de agrement ca să faceţi un pic de mişcare.

Horoscop 27 mai 2023 – CAPRICORN

Sfera sentimentală e frumos nuanţată şi poate găsiţi pe cineva care să fie în genul vostru şi să vă înţelegeţi de minune. E de încercat dacă n-aveţi pe nimeni.

Poate o să fiţi mai atenţi cu alimentaţia, ţineţi un strop de dietă, mai faceţi şi un pic de mişcare şi o să fie perfect.

Horoscop 27 mai 2023 – VĂRSĂTOR

Anturajul e în vrie, fiecare vrea de altceva, toţi sunt pretenţioşi, vă vor doar pentru ei şi n-o să vă puteţi împărţi.

Poate-i daţi de capăt unei poveşti de dragoste care s-a cam răcit c-or fi fost nişte intriganţi care au răspândit minciuni despre voi.

Horoscop 27 mai 2023 – PEŞTI

Îşi face apariţia cineva care vă monitorizează de ceva vreme şi o să aibă curajul să vă spună ce simte pentru voi şi poate-i daţi ocazia să v-o şi demonstreze.

Poate vă ocupaţi şi de casă că reamenajaţi interiorul c-aţi mai cumpărat câte ceva şi faceţi diverse lucruri şi în grădină, poate.

Horoscop 27 mai 2023 – BERBEC

Se poate să-ntâlniţi la un party un angajator care să vă expună oferta de business şi să fie atât de convingător încât să vă şi daţi acordul.

O să vă bucuraţi de revederea cuiva drag, dar n-o să fie, poate, în termenele cele mai bune, persoana.

Horoscop 27 mai 2023 – TAUR

O să tot primiţi invitaţii pe la o zi de naştere, de cununie şi o să fie cu cheltuială, ce-i drept, dar şi cu distracţie c-o să daţi de oameni veseli pe-acolo.

Se poate să vă ocupaţi mare parte din zi de casă, o să trebăluiţi, doar două, trei ore diseară o să ieşiţi la distracţie.

Citește și...
Horoscop 31 mai 2023, cu Neti Sandu. Semnaţi un contract care v-ar asigura un câştig constant
Horoscop 31 mai 2023, cu Neti Sandu. Semnaţi un contract care v-ar asigura un câştig constant

Horoscop 31 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O să echilibrăm balanta financiară, emoţională, o să luptăm pe toate fronturile ca să fim bine cu noi înşine.  

Horoscop 30 mai 2023, cu Neti Sandu. Iniţiativele vă reuşesc și o să puteţi lansa la apă un nou proiect
Horoscop 30 mai 2023, cu Neti Sandu. Iniţiativele vă reuşesc și o să puteţi lansa la apă un nou proiect

Horoscop 30 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. Iniţiativele vă reuşesc, tonus de competiţie avem şi o să ducem la bun sfârşit tot ce ne-am propus.  

Horoscop 29 mai 2023, cu Neti Sandu. Sunteți printre preferaţii şefilor şi poate o să vi se dea ceva mai complicat de lucru
Horoscop 29 mai 2023, cu Neti Sandu. Sunteți printre preferaţii şefilor şi poate o să vi se dea ceva mai complicat de lucru

Horoscop 29 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O să ne străduim să menţinem un echilibru, să facem şi treabă, să ne şi distrăm, să facem mişcare şi o s-avem grijă şi de ai noştri.  

Recomandări
Demisii la vârf în instituțiile colectoare de taxe. Ar fi venit la pachet cu rotativa puterii
Demisii la vârf în instituțiile colectoare de taxe. Ar fi venit la pachet cu rotativa puterii

Departe încă de a rezolva problemele celor care ies în stradă cerând salarii mai mari, politicienii s-au ocupat, totuși, să caute vinovații.

Polonia, modernizată cu bani europeni. Investițiile făcute inteligent prin fondurile de la Uniunea Europeană
Polonia, modernizată cu bani europeni. Investițiile făcute inteligent prin fondurile de la Uniunea Europeană

În timp ce România pierde timp și bani cu anchete și dispute politice, Polonia își reconstruiește țara cu bani europeni. Este un model de succes despre cum pot fi cheltuite fondurile de la Uniunea Europeană, rata de absorbție fiind de peste 80%.

Protest uriaș al sindicaliștilor din învățământ. Oamenii au venit din toată țara, pe banii lor. Ce le-a oferit Guvernul
Protest uriaș al sindicaliștilor din învățământ. Oamenii au venit din toată țara, pe banii lor. Ce le-a oferit Guvernul

După negocierile purtate marți, sindicatele au anunțat că greva din școli nu se oprește. Peste 20.000 de angajați din învățământ au fost în stradă, la cel mai mare miting din educație al ultimilor ani.