Horoscop 25 septembrie 2017. Vărsătorii scapă de o presiune financiară

Ultimul update: Duminica 01 Octombrie 2017 18:28
Data publicarii: Luni 25 Septembrie 2017 07:52
Categorie: Horoscop

Rezolvări azi. O să-ntampinam nişte dificultăţi până să ne vedem cu actele semnate, cu examenele luate şi celelalte lucruri pe care ne-am propus să le obţinem şi-n final o să se-ncheie totul cu bine.

Vibraţia zilei este 7 o să-nţelegem ceva chiar şi din refuzul cu care-or să fim trataţi.

BALANŢĂ
O să va preocupaţi nu numai de sănătate, dar şi de alte probleme personale şi o să rezolvaţi multe lucruri zilele astea. Poate deschideţi un nou capitol de viaţă personală şi o să va bucuraţi de relaţia cu partenerul de cuplu, puneţi la cale o petrecere, de nuntă, de botez, sau va mutaţi în casă nouă deocamdată.

SCORPION
Se pare c-o să ridicaţi şi mai sus ştacheta profesională şi o să le cereţi şefilor să va dea ceva mai special de lucru, să va crească salariul. Vă alăturaţi unor oameni că să munciţi în particular, poate faceţi parte dintr-o organizaţie şi o să le fiţi de ajutor unor persoane care se află în dificultate.

SĂGETĂTOR
Va invită cineva la o plimbare să va aerisiţi şi să puneţi la punct şi nişte lucruri care ţin de viaţă de familie. Sunt nişte lucruri pe care vreţi să le spuneţi celor din conducere, poate chiar public, dac-aveţi o implicare în societate şi o să obţineţi un feed-back ca lumea, oamenii or să fie interesaţi de ce spuneţi voi acolo.

CAPRICORN
Poate abia acum o să primiţi ok-ul pentru un proiect şi banii pe care-ar fi trebuit să-i luaţi mai demult şi o să fiţi mulţumiţi. O să legalizaţi o situaţie, să puteţi pleca din ţară, în excursie ori la studii, poate la muncă şi o să va ocupaţi şi de restul aspectelor, bani, viza, paşaport, şi alte acte.

VĂRSĂTOR
O să va consilieze cineva de la bancă şi-o să scăpaţi de presiunea ratelor, c-o să le aranjaţi încât să fie mai uşor, vedeţi voi cum. Poate-abia acum va puteţi cumpără o casă, o maşină, în fine, ce v-aţi propus şi să va vedeţi de familie, de copii, să petreceţi mai mult timp împreună, să ieşiţi la plimbare.

PEŞTI
Cineva cu care sunteţi într-o relaţie neclară vrea să vorbiţi, să daţi deoparte suspiciunile şi discuţiile în contradictoriu să va-nţelegeţi omeneşte. Se poate să-ncepeţi o colaborare pentru că aveţi nevoie să relationati cu nişte oameni, cel puţin în perioada asta, după care o să puteţi prelungi munca împreună.

BERBEC
O să daţi un refresh relaţiei sentimentale şi o să va bucuraţi de o relaţie frumoasă, o să va completaţi în cel mai minunat mod posibil. O să cheltuiţi nişte bani că să va puneţi casă la punct, ori să le-ndindeti o mâna de ajutor părinţilor, bunicilor care n-au suficienţi bani să plătească pe cineva.

TAUR
Sănătatea ar fi bine să treacă pe primul loc al priorităţilor şi să mai faceţi un set de analize, să mai repetaţi un tratament dacă nu v-au trecut de tot nişte dureri. Noi proiecte la serviciu, o să vedeţi, şi dacă ştiţi ce să cereţi şi să profitaţi de conjunctură de moment o să aveţi de câştigat, la capitolul bani şi imagine publică.

GEMENI
Poate va trebui să plătiţi nişte taxe, impozite, să mai luaţi diverse lucruri pentru casă, şi-o să cheltuiţi nişte bani. O să reglaţi situaţia financiară, poate discutaţi despre căsătorie, mutatul în casă nouă, sau va mai luaţi o porţie de minivacanţă ca să plecaţi pe undeva în week-end.

RAC
O să va ia ceva timp să semnaţi nişte acte c-or s-apară nişte încurcături şi e bine să verificaţi dacă nu sunt expirate buletin, carduri, legitimaţii. Poate va trebui să luaţi o decizie care nu mai suportă amânare şi o să ţineţi cont de interesele familiei, să nu aibă nimeni de suferit, pentru că vreţi să-i protejaţi pe ai voştri.

LEU
Noutăţi la capitolul dragoste - va iese-n cale o persoană cu care să rezonati sufleteşte şi e de văzut dacă o să ţină pasul cu voi. Vi se dă ceva nou la serviciu, poate fi un proiect pe termen lung şi să va descurcaţi frumos, să investiţi timp, energie, şi să primiţi şi aprecieri, dar şi unele critici din partea şefilor, pe parcurs.

FECIOARĂ
O definitivare, poate reînnoiţi un contract de muncă şi o să va asiguraţi banii pentru cheltuielile lunare. Se poate să primiţi OK-ul pentru un job, o lucrare, va construiţi o casă, ori poate banca va da cu împrumut nişte bani să va cumpăraţi o locuinţa şi o să aveţi de completat acte.

"Nostradamus din Balcani", care a prevestit aparitia ISIS, a spus ca Barack Obama va fi "ultimul presedinte american"
VIDEO PROTVPLUS.RO
Horoscop
Horoscop 15 noiembrie 2018. Cei născuți în această zodie încep un proiect care le va aduce bani
Horoscop 14 noiembrie 2018. Zodia care are o perioadă bună în dragoste
Horoscop 13 noiembrie 2018. Cei născuți in această zodie pot primi o mărire de salariu
Horoscop 12 noiembrie. Zodia care începe săptămâna cu o veste bună legată de bani
Horoscop 11 noiembrie 2018. Vești bune pe plan personal pentru nativii acestei zodii
Horoscop 10 noiembrie 2018. Foloase materiale câștigate de nativii acestei zodii
Horoscop 2018
Horoscop 9 noiembrie 2018. Zodia care va pierde astăzi o sumă de bani
Horoscop 8 noiembrie 2018. Zodia care va întâmpina astăzi dificultăți financiare
Horoscop 6 noiembrie 2018. Zodia care va primi suma de bani mult așteptată
Horoscop 5 noiembrie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani
Horoscop 4 noiembrie 2018. Zodia care face o alegere extrem de importantă
Horoscop 3 noiembrie 2018. Zodia care primeşte un cadou neaşteptat