Horoscop 20 mai 2023, cu Neti Sandu. E posibil să vă-ntâlniţi şi voi marea dragoste

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 20 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi cu energie. O să ne bucurăm de prezenţa celor pe care-i iubim şi pentru care suntem dispuşi să facem multe lucruri frumoase, şi atunci vom crea diverse ocazii.  

Vibraţia zilei este 2 şi o să împărtășim gânduri, sentimente alese omului de lângă noi.

Horoscop 20 mai 2023 – TAUR

Vă daţi întâlnire cu cineva care vrea să vă propună o afacere şi condiţiile par să vă avantajeze - dar nu vă grăbiţi cu răspunsul - lăsaţi-l la dospit.

E cineva care vrea să vă vadă că i-aţi lipsit şi dacă şi voi simţiţi acelaşi lucru o să ieşiţi la o cafea, la plimbare.

Horoscop 20 mai 2023 – GEMENI

O să cheltuiţi cu lejeritate nişte bani ca să vă repeziţi la cineva din alt oraş şi poate mai rămâneţi o zi dacă n-aveţi urgențe pe acasă.

E animaţie la voi, poate daţi o petrecere, sau vă duceţi voi la cineva care sărbătoreşte o vârstă, ani de căsătorie, sau altceva.

Horoscop 20 mai 2023 – RAC

Se poate s-aveţi invitaţi la masă, ori la cafea, dacă nu plecaţi pe nicăieri şi o să vă întreţineţi până târziu şi-o să vă încărcaţi frumos, sufleteşte.

La o reuniune mondenă s-ar putea să întâlniţi pe cineva care vă poate fi partener de cuplu dacă n-aveţi companion de viaţă.

Horoscop 20 mai 2023 – LEU

Vi se pregăteşte o surpriză plăcută şi poate vă invită prietenii la o masă festivă pregătită în cinstea voastră chiar şi fără un motiv special.

O plecare în alt oraş, la invitaţia unor prieteni va fi sursa voastră de bunădispoziţie, nu rataţi prilejul.

Horoscop 20 mai 2023 – FECIOARĂ

Cineva care v-a promis mai demult că vine o să vă facă o vizită şi poate de aici începe o frumoasă poveste de dragoste.

O întâlnire oficială, poate fi o gală de premiere, urmată de un party şi o să fie animaţie, nu glumă

Horoscop 20 mai 2023 – BALANŢA

O să fie revigorantă o plimbare la malul mării, sau la munte, chiar şi un dus-întors v-ar remonta, că e nevoie şi de un pic de distracţie.

Aţi putea da refresh unei relaţii care vă încărca frumos, sufleteşte, o vreme, dar s-a întâmplat ceva şi v-aţi separat. Acum vă puteţi reuni.

Horoscop 20 mai 2023 – SCORPION

O să vă puteţi etala nişte calităţi şi să primiţi aprecieri la scena deschisă şi să fie încurajator pentru mai departe c-aveţi multe resurse de scos la iveală.

O să vă-ntâlniţi cu prieteni, rude c-o fi ceva de sărbătorit şi o să fie un prilej de bucurie.

Horoscop 20 mai 2023 – SĂGETĂTOR

O întâlnire festivă - o zi de naştere, o cununie religioasă, poate fi şi un botez, ori o reuşită la examen şi care se cere stropită cu şampanie.

O să vă bucuraţi de prezenţa cuiva care vă încearcă, frumos, sufleteşte şi o să ieşiţi mai des să daţi credit relaţiei.

Horoscop 20 mai 2023 – CAPRICORN

Se poate să aibă loc o revedere emoţionantă, e un grup care vrea să puneţi umărul la pregătirea unui eveniment care vă implică şi pe voi.

Se poate să faceţi cunoştinţă cu cineva care chiar rezonează cu voi şi o s-aveţi o sumedenie de lucruri de împărtăşit.

Horoscop 20 mai 2023 – VĂRSĂTOR

Invitaţiile curg şi-o s-aveţi de unde s-alegeţi, vă duceţi la un spectacol şi o să puteţi face noi cunoştinţe pe care să le cultivaţi de acum încolo.

Poate-i chemaţi pe prieteni acasă c-aţi terminat nişte lucrări de reamenajare şi o să faceţi o trataţie, să cinstiţi casa reîmprospătata.

Horoscop 20 mai 2023 – PEŞTI

O să vă meargă bine în formula de grup cu prieteni, cu rude apropiate să plecaţi pe undeva, să practicaţi un sport, să faceţi plimbări, drumeţii.

Apare cineva care să vă fascineze şi să vă prindă vraja, dacă nu sunteţi într-o relaţie şi să vă fie bine.

Horoscop 20 mai 2023 – BERBEC

Sunteţi dornici de o aventură turistică şi puteţi pleca într-o escapadă de acest gen la munte, sau la mare, acolo unde zice şi perechea voastră de suflet.

E posibil să vă-ntâlniţi şi voi marea dragoste pe care în mod sigur o s-o recunoaşteţi din prima.

Citește și...
Horoscop 3 iunie 2023, cu Neti Sandu. O să dispuneţi de nişte bani cu care să vă duceţi la plimbare
Horoscop 3 iunie 2023, cu Neti Sandu. O să dispuneţi de nişte bani cu care să vă duceţi la plimbare

Horoscop 3 iunie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTv. O să profităm la maximum de timpul liber, de starea de bine pe care o simţim, de anturajul care e pe tiparul nostru şi o să ne refacem forţele  

Horoscop 2 iunie 2023, cu Neti Sandu. O întâlnire care vă poate aduce mai aproape de căsătorie
Horoscop 2 iunie 2023, cu Neti Sandu. O întâlnire care vă poate aduce mai aproape de căsătorie

O să mai lăsăm de la noi dacă vrem să fie armonie în relaţie că, pe alocuri, spiritele sunt mai încordate. Noi însă vrem să fim fericiţi.  

Horoscop 1 iunie 2023, cu Neti Sandu. Faceţi monetarul să vedeţi de ce bani dispuneţi să plecaţi cu ai voştri pe undeva
Horoscop 1 iunie 2023, cu Neti Sandu. Faceţi monetarul să vedeţi de ce bani dispuneţi să plecaţi cu ai voştri pe undeva

Horoscop 1 iunie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O s-avem timp şi de noi, şi de treburile casnice, o să drămuim timpul ca s-o pornim la drum să ne luăm o porţie serioasă de distracţie.  

Recomandări
Ministrul britanic al Apărării: „Trebuie să fim realiști, Ucraina nu va adera la NATO în viitorul apropiat”. Ce zice Zelenski
Ministrul britanic al Apărării: „Trebuie să fim realiști, Ucraina nu va adera la NATO în viitorul apropiat”. Ce zice Zelenski

Ben Wallace, ministrul britanic al Apărării, care și-a exprimat dorința de a deveni următorul secretar general al NATO, nu vede Ucraina aderând în scurt timp la Alianță.

Regele Charles al III-lea, primit cu flori la reședința sa din Valea Zălanului. Suveranul a revenit în locul lui de suflet
Regele Charles al III-lea, primit cu flori la reședința sa din Valea Zălanului. Suveranul a revenit în locul lui de suflet

Suntem martorii unui moment istoric. Regele Charles al III-lea, cel mai iubit dintre ambasadorii noștri și, în același timp, primul monarh britanic care ne vizitează țara, s-a întors în locurile sale dragi.  

Andrew Tate, agresiv în timpul unui interviu acordat BBC.
Andrew Tate, agresiv în timpul unui interviu acordat BBC. "Nu tu ești șefa aici! Nu suntem egali!". Ce l-a deranjat

În primul interviu acordat unui post de televiziune de când se află în arest la domiciliu, controversatul Andrew Tate a avut ocazia să își apăre reputația și chiar a negat, pe un ton agresiv, că ar fi întreținut o cultură a misoginismului.