Horoscop 17 mai 2023, cu Neti Sandu. O să bifaţi nişte reuşite, se adună bani în cont

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 17 mai 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile Protv. O zi cu reuşite. O să ne recuperăm bani, bunuri, onoarea pierdută, şi o să ne punem viaţa în ordine, să ne reinventam.  

Horoscop 17 mai 2023Vibraţia zilei este 8 şi să avem grijă de bani, să nu-i cheltuim cu furie, că se câştigă greu.

Horoscop 17 mai 2023 – TAUR

O să bifaţi nişte reuşite, se adună bani în cont, faceţi nişte achiziţii, vă bucuraţi de aprecierea unor oameni care beneficiază de ajutorul vostru de o bună bucată de vreme.

Se poate să vă daţi acordul pentru o afacere care vă poate aduce faimă pentru că e anul vostru special şi se poate întâmpla ceva spectaculos.

Horoscop 17 mai 2023 – GEMENI

Se poate să aveţi de ales nişte colaborări, sau măcar una ca să aveţi şi bani de buzunar, nu numai pentru rate şi facturi, e nevoie şi de relaxare, să vă duceţi la distracţie.

Citește și
Mineriada din 1990, prin ochii protestatarului Marian „Ceaușescu”: „Atunci am învățat «limba bătăii»”

E posibil să faceţi nişte achiziţii pe care le urmăriţi de multă vreme şi să-i luaţi prin surprindere pe ai voştri.

Horoscop 17 mai 2023 – RAC

Aveţi idei, iniţiative, şi o să mai fie câte cineva prin preajma voastră care să vă susţină, să vă finanţeze ca să vă atingeţi obiectivele.

Se poate să vă înrolaţi într-o echipă care să vă cultive ideile şi să le puneţi în practică, să fie cu succes.

Horoscop 17 mai 2023 – LEU

Poate aţi câştigat un titlu, o recompensă, e o promovare care v-aduce satisfacţii morale, materiale şi o să vă deschidă noi perspective în plan profesional.

Poate vi se face o surpriză şi vă treziţi cu o invitaţie la munte, sau la mare şi o să vă bucuraţi de o plimbare - cadou.

Horoscop 17 mai 2023 – FECIOARĂ

Se poate să plecaţi într-un concediu, sau măcar să faceţi rezervările că e un moment bun pentru rezolvat chestiuni care au legătură cu străinătatea, chiar şi pentru un job.

Se conturează o nouă perspectivă în plan intelectual, poate definitivaţi nişte studii, urmaţi un master, un doctorat, un alt nivel.

Horoscop 17 mai 2023 – BALANŢA

Vin bani, de undeva se adună nişte sume care să v-ajute să completaţi golurile cu care vă luptaţi de ceva timp şi o să vă echilibraţi din punct de vedere financiar.

Se poate să intraţi într-o serie de negocieri ca să vă alegeţi un job mai bun, sau un proiect, de alt calibru.

Horoscop 17 mai 2023 – SCORPION

Au loc întâlniri, dezbateri, poate vă duceţi şi pe la evenimente diseară, pare să fie o zi încărcată de activităţi atât profesionale, cât şi personale.

Se poate să vi se spună, în sfârşit un adevăr, să primiţi un răspuns de la cineva care vă iubeşte, poate fi o declaraţie de dragoste.

Horoscop 17 mai 2023 – SĂGETĂTOR

E agitaţie la serviciu, poate vi se dă ceva nou de lucru, se anunţă şi bani şi poate-o să faceţi nişte achiziţii pentru casa, c-aveţi cam multe de luat.

E un eveniment de familie în pregătire şi o să fie frumos, c-o să vă facă plăcere să vă ocupaţi de toate aspectele.

Horoscop 17 mai 2023 – CAPRICORN

Se poate să descoperiţi o preocupare de timp liber care să vă umple frumos, timpul liber, să vă accesaţi resursele interioare ca să faceţi progrese pe mai multe planuri.

O să vă caute acea persoană care se simte atrasă de voi şi poate relaţia avansează şi duce şi la căsătorie.

Horoscop 17 mai 2023 – VĂRSĂTOR

Poate sunteţi în priză cu reparaţia casei, vă luaţi câteva piese noi, mai daţi o zugrăveală, vă ocupaţi şi de exterior, vedeţi ce faceţi şi cu garajul.

Poate vă duceţi la un serviciu mai bine plătit şi o să fie o destindere în plan financiar că aveţi gânduri mari cu vacanţa.

Horoscop 17 mai 2023 – PEŞTI

Se poate să daţi un examen, să fie un concurs şi vă treziţi cu recompense, că lumea vă apreciază, după o lungă perioadă de invizibilitate.

O întâlnire cu grupul de colaboratori să desfăşuraţi o activitate care să vă detensioneze, poate fi ceva creativ, sau din sfera sportivă.

Horoscop 17 mai 2023 – BERBEC

Şefii vă dau şi mai mult de lucru, dar se întrevede o upgradare, căpătaţi un surplus salarial şi noi responsabilităţi, o şefie de proiect.

Poate intraţi într-un parteneriat care să vă dubleze veniturile pe o perioadă mai lungă de timp şi o să fie un efort de cursă lungă. O zi cu reuşite.

Articol recomandat de sport.ro
Naționala României, făcută praf de presa belgiană!
Naționala României, făcută praf de presa belgiană!
Citește și...
Horoscop 14 iunie 2024, cu Neti Sandu. O recuperare de bani, bunuri, și o să fie liniște
Horoscop 14 iunie 2024, cu Neti Sandu. O recuperare de bani, bunuri, și o să fie liniște

Horoscop 14 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile Pro TV. O zi cu rezolvări. Se face lumină în unele situații și o să ne bucurăm de răspunsuri favorabile atât de la cei apropiați, cât și de la autorități.

Horoscop 13 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care încep să se adune bani din surse colaterale
Horoscop 13 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care încep să se adune bani din surse colaterale

Horoscop 13 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi destul de bună. Se poate s-avem de luat decizii, dar să ne confruntăm cu îndoieli și poate o să ne pripim. Să mai amânăm o zi, două, dacă vrem să fim încrezători, stăpâni pe noi.

Horoscop 12 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie este curtată de mai mulți angajatori pentru un nou job
Horoscop 12 iunie 2024, cu Neti Sandu. O zodie este curtată de mai mulți angajatori pentru un nou job

Horoscop 12 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu dezbateri. E bine să fim cu garda sus să ne susținem punctul de vedere, dar să fim și flexibili acolo unde e cazul, ca să fie totul echitabil.

Recomandări
Băncile din România au prea mulți bani și nu au cui să îi dea. Ofertele cu care vor să atragă clienți
Băncile din România au prea mulți bani și nu au cui să îi dea. Ofertele cu care vor să atragă clienți

După creșterile record din ultimii ani, creditele în lei pentru locuințe încep să se ieftinească serios. Băncile se întrec în oferte cu dobânzi fixe, în ultimii ani sub 5%, adică mai puțin decât indicii ROBOR sau IRCC.

Cod roșu de furtună cu grindină de mari dimensiuni, în București. Traficul aerian este afectat. A fost emis mesaj RO-Alert
Cod roșu de furtună cu grindină de mari dimensiuni, în București. Traficul aerian este afectat. A fost emis mesaj RO-Alert

Mai multe zone din țară sunt lovite de furtuni puternice, vineri seară. În București și în Ilfov au fost emise mesaje RO-Alert

SUA şi Ucraina semnează un acord de securitate pe 10 ani, considerat un precursor al aderării la NATO
SUA şi Ucraina semnează un acord de securitate pe 10 ani, considerat un precursor al aderării la NATO

Preşedinţii american şi ucrainean, Joe Biden, respectiv Volodimir Zelenski au semnat joi un acord bilateral de apărare menit să întărească apărarea Ucrainei în faţa invaziei ruse, transmite Reuters.