Horoscop 14 noiembrie 2020, cu Neti Sandu. Săgetătorii se gândesc la căsătorie

Ultima actualizare: 15-11-2020 08:38

Horoscop 14 noiembrie 2020, prezentat de Neti Sandu.O zi chiar frumoasă. O să ne-apropiem - sufleteşte - mai mult de cei care contează pentru noi şi o să sporim comunicarea pe toate palierele.

 

 

Vibraţia zilei este 5 şi o să avem curaj să spunem ce simţim - cu-adevărat.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE SCORPION


Vă caută cineva care vrea să fiţi împreună şi o să vă bucuraţi de compania acestei persoane, care-o fi chiar pe gustul vostru. Încep să vă caute prietenii care-au tot fost ocupaţi şi cu şcoala, şi cu serviciul, iar acum, dacă va face plăcere poate ieşiţi la o plimbare, la o alergare în parc.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE SĂGETĂTOR


Vă scoate la aer cineva care vrea să staţi de vorbă, să vă cunoaşteţi mai bine c-aveţi multe în comun - e de-ncercat. Se poate să simţiţi abia acum că aţi întâlnit persoana visurilor vostre şi că puteţi face pasul decisiv - la anul, să vă căsătoriţi, dacă consideraţi oportun.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE CAPRICORN


Poate faceţi un consiliu de familie şi vă consultaţi în privinţa locuinţei - vă mutaţi, o renovaţi pe actuală, mai ridicaţi un nivel. Prietenii sunt alături de voi, dac-aveti nevoie de ceva, va-ntind o mână de ajutor, vă-nsoţesc la plimbare, vă dau sfaturi şi o să fiţi o echipă.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE VĂRSĂTOR


Poate ieşiţi la un târg, o expoziţie, şi dacă nu vreţi să vă intersectaţi cu oameni poate vizionaţi de acasă pe online. Întrevedere cu cineva care vine cu o idee de afaceri şi poate aduceţi şi voi nişte îmbunătăţiri pe ici, pe colo şi cât de curând vă apucaţi de treabă.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE PEŞTI


Se-ntâmplă ceva drăguţ care să vă scoată din casă şi o să fie  o gură de oxigen pentru voi. O să aveţi prilejul să revedeţi nişte locuri şi să vă bucuraţi şi de prezenţa cuiva drag care v-a lipsit şi o să fie o călătorie reconfortantă.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE BERBEC


Se poate să vă faceţi remarcaţi, prin ceva anume şi să vă crească cota de popularitate, să daţi o lovitură de imagine. O să cheltuiţi nişte bani, dar n-o să vă fie dat bugetul peste cap, o să vă descurcaţi frumos, fără probleme c-aveţi voi, o rezervă de care nu trebuia să se ştie.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE TAUR


E posibil să apară cineva care să fie pe lungimea voastră de undă şi să fie şansa voastră de a fi fericiţi şi să va-ntemeiați o familie. Poate le faceţi o vizită părinţilor, e cineva pe la care n-aţi mai trecut şi o să vă faceţi timp o oră, doua să-i întrebaţi de sănătate şi să vă-ntoarceţi acasă.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE GEMENI


Se poate să-ntâlniţi pe cineva în timpul unei ieşiri, poate un prieten va face cunoştinţă şi o să vă suscite interesul. Poate le faceţi o vizită părinţilor, e cineva pe la care n-aţi mai trecut şi o să vă faceţi timp o oră, doua să-i întrebaţi de sănătate şi să vă-ntoarceţi acasă.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE RAC


Poate negociaţi o colaborare cu cineva care de-abia aşteaptă să vă convingă să intraţi în joc - aveți timp de gândire până luni. Se poate să vorbiţi doar la telefon, să vă şi vedeţi în video, cumva, cu cineva care-şi sărbătoreşte zi de naştere, ani de căsnicie şi o să vă mulţumiţi cu-atât dacă nu puteţi ajunge la om acasă.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE LEU


E posibil să treacă pe la voi mama, sora, cineva cu care vă puteţi ajuta dac-aveți ceva complicat de făcut pe-acasă. O să le faceţi o surpriză copiilor, nepoţilor, poate organizaţi ceva frumos acasă, un campionat, jocuri online cu colegii, prietenii lor să nu se plictisească şi să-şi consume energia.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE FECIOARĂ


Poate-aveti cursuri, actrivități online care-or să vă solicite câteva ore, dar va rămâne timp să vă şi destindeţi. O s-apară o soluţie cu banii de care-aveați nevoie, dacă nu vin din surse proprii, poate vor fi şi ai voştri de acord să-i luaţi de la bancă, sub formă de împrumut.

HOROSCOP 14 NOIEMBRIE BALANŢA


Poate faceţi nişte cumpărături pentru casă, ceva frumos şi confortabil şi o să vă faceţi timp şi pentru voi să vă destindeţi, un tuns, coafat. Aveţi o rezervă de bani la care o să apelaţi ca să faceţi cuiva o surpriză, poate-i trimiteţi prin curier un cadou dacă vă protejaţi familia şi rămâneţi acasă.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO