Horoscop 11 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Balanțele primesc bani pentru cumpărături

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 11 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. O zi cu provocări.

Balanțele pot primi o sumă de bani, pe care o vor folosi pentru cumpărături, iar Săgetătorii au șansa de a prinde o ofertă de vacanţă sau un city break, care îi va încărca cu energie pozitivă.

Iată previziunile pentru fiecare zodie

HOROSCOP 11 IULIE 2019 RAC

 

Poate faceţi o investiţie serioasă, vă consultaţi - neapărat - şi cu familia şi o să vă puneţi de acord - până luni, să ştiţi ce faceţi.
Poate renunţaţi la un contract în favoarea altuia şi o să fie cu desfăşurare de forţe, o să aveţi parte şi de câştiguri materiale.

Citește și
Ucrainenii uciși de un rus în Germania erau soldați răniți în război care se recuperau medical în Bavaria

HOROSCOP 11 IULIE 2019 LEU

 

O să perfectaţi şi nişte acte care v-au restricţionat accesul la o sală de sport, de spectacole, pe mijloacele de transport pentru că nu erau actualizate. Sunt multe lucruri pe care le puneţi în ordine şi o să faceţi un efort să eliminaţi restanțele ca să fiţi cu toate la zi - să nu strige după voi cei cărora le-oți fi rămas datori cu ceva.

HOROSCOP 11 IULIE 2019 FECIOARĂ

 

O să găsiţi o cale de-mpăcare cu cineva care chiar dacă a greşit regretă şi puteţi trece peste orice neînţelegere. Încep să vă deranzeje probabil nişte aspecte care ţin de sănătate şi ar fi bine să-ntrebați ce medicamente să luaţi ca să funcţioneze - ceas - organismul.

HOROSCOP 11 IULIE 2019 BALANŢA

 

Au de unde să apară nişte bani şi o să daţi o raită pe la magazine sau spicuiţi din mediul on-line câte ceva. Sunt oameni cu care vă puteţi vedea, poate plecaţi în grup organizat pe undeva şi e de văzut dacă vor să vină toţi, că apar nişte modificări în schemă.

HOROSCOP 11 IULIE 2019 SCORPION

 

O să vă răsfeţe şi pe voi cineva, vă scoate la masă în oraş, vă invită şi la o plimbare mâine, poimâine pe undeva în afara oraşului. Noutăţi care o să vă cam dea viaţa peste cap, dar o să vă mobilizaţi din mers, o să vă folosiţi intuiţia să vă mobilizaţi cum trebuie în ecuaţia dată.

HOROSCOP 11 IULIE 2019 SĂGETĂTOR

 

E posibil să prindeţi din zbor o ofertă de vacanţă sau un city break şi care să vă încarce frumos, energetic. Cineva care v-a promis mai demult că vă scoate la un film, un spectacol se ţine de cuvânt şi o să vă bucuraţi de o seară frumoasă în doi.

HOROSCOP 11 IULIE 2019 CAPRICORN

 

Cineva pe care l-aţi crezut definitiv pierdut, va căuta să vadă ce faceţi şi în ce sentimente faţă de el va mai scăldaţi. O să vă străduiţi s-ajungeţi cu plata facturilor şi a ratelor la zi, să nu aveţi restante acum când plecaţi în concediu, ori poate vă-ntoarceţi şi contul s-a cam golit.

HOROSCOP 11 IULIE 2019 VĂRSĂTOR

 

Relaţia de cuplu se poate stabiliza şi să simţiţi nevoia să vă şi căsătoriţi până anul viitor. Se poate să reînnoiţi echipă cu care vă-ntâlniţi în particular şi să vă facă plăcere să petreceţi câteva ore în prezenţa unor oameni cu care o să armonizaţi, aşa, de la bun început

HOROSCOP 11 IULIE 2019 PEŞTI

 

Poate le-ntindeți o mână de ajutor unor rude, e cineva care se mută sau n-o duce prea bine cu sănătatea. O să mai cheltuiţi nişte bani ca să vă puneţi casa la punct şi să faceţi nişte schimbări şi pe lângă casă, şi scăpaţi de nişte griji - că era un lucru pe care vi l-aţi propus mai demult.

HOROSCOP 11 IULIE 2019 BERBEC

 

Cineva care a tot încercat să vă abordeze n-a primit încurajări din partea voastră dar acum păreţi receptivi. Poate v-a luat-o gura pe dinainte şi-aţi spus nişte lucruri pe care acum le regretaţi şi partenerul de cuplu v-a taxat, nu mai vorbeşte cu voi - vedeţi cum dregeţi situaţia.

HOROSCOP 11 IULIE 2019 TAUR

 

Aţi putea lua ceva scump pentru casă, dar pe care-l puteţi cumpăra la reducere dacă prindeţi momentul, ori se poate şi în rate. O întâlnire cu cineva care vă cooptează într-un proiect care v-ar aduce satisfacţii profesionale şi banii de care-aveti nevoie, să faceţi lucruri care vă fac plăcere.

HOROSCOP 11 IULIE 2019 GEMENI

 

Poate luaţi o decizie în privinţa maşinii pe care vreţi s-o vindeţi să vă cumpăraţi alta sau să renunţaţi de tot, deşi n-o să rezistaţi fără. Vă puteţi duce la alt serviciu dacă oferta financiară este mult mai generoasă şi-or mai fi alte avantaje, care nu-s deloc de neglijat, şi poate vă duceţi.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
NEWS ALERT Anunțul momentului la Rapid: ”99 la sută el va fi noul antrenor”
Citește și...
Horoscop 10 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii primesc o sumă de bani
Horoscop 10 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Berbecii primesc o sumă de bani

Horoscop 10 iulie 2019, prezentat de Neti Sandu. Vor ieși la iveală lucruri la care nu ne-am fi așteptat. Este bine să fim pe poziții, să avem atitudinea potrivită, să răspundem cu promptitudine.

Recomandări
„Țânțarul” care îl scoate din minți pe Putin. Cum epuizează Ucraina motorina și benzina din Rusia
„Țânțarul” care îl scoate din minți pe Putin. Cum epuizează Ucraina motorina și benzina din Rusia

Ucraina știe exact unde să lovească Rusia pentru a-i crea mari probleme. Kievul folosește o tactică în urma căreia țara lui Vladimir Putin are mult de suferit.

Iohannis se pensionează din funcția de profesor. Postul pe care l-a ținut blocat 27 de ani, scos la concurs
Iohannis se pensionează din funcția de profesor. Postul pe care l-a ținut blocat 27 de ani, scos la concurs

Catedra de profesor de Fizică a preşedintelui Klaus Iohannis de la Colegiul Naţional „Samuel von Brukenthal” a devenit vacantă şi poate fi ocupat de un titular.

Cauza surpării străzii din Slănic. Primele concluzii ale specialiștilor. Locatarii evacuați încă nu se pot întoarce acasă
Cauza surpării străzii din Slănic. Primele concluzii ale specialiștilor. Locatarii evacuați încă nu se pot întoarce acasă

Autoritățile din Prahova au prezentat, marți seară, concluziile cercetărilor făcute în cazul surpării de teren din orașul Slănic, care a dus la evacuarea a peste 40 de oameni.