Horoscop lunar cu Neti Sandu pentru august 2023: Toate zodiile sunt influențate de Venus retrograd

×
Codul embed a fost copiat

A venit rândul Leului să preia frâiele zodiacului, așa că Neti Sandu, într-o discuție cu Andreea Marinescu, ne explică ce ne așteaptă cu această zodie de foc la conducere.  

Leul este vedeta, el oferă scena acțiunii din perioada asta, dar el va fi scena unor evenimente destul de răscolitoare pentru că Venus va retrograda în această zodie timp de o lună și ceva, de pe 23, chiar de când Soarele intră în Leu. Din momentul ăla, Venus retrogradează și o ține așa până pe 4 septembrie.

► Horoscop lunar - Leu
► Horoscop lunar - Fecioară
► Horoscop lunar - Balanță
► Horoscop lunar - Scorpion
► Horoscop lunar - Săgetător
► Horoscop lunar - Capricorn
► Horoscop lunar - Vărsător
► Horoscop lunar - Pești
► Horoscop lunar - Berbec
► Horoscop lunar - Taur
► Horoscop lunar - Gemeni
► Horoscop lunar - Rac

Deci cam ăsta e tabloul. Scena acțiunii este zodia Leului și de aici încolo ne vom raporta la ce se întâmplă în Leu.

Horoscop lunar 23 iulie – 23 august 2023 - LEU

Leu e tocmai perioada asta de rescriere, reinterpretare, pentru că el e obișnuit să domine, să aibă întotdeauna dreptate, să facă lucrurile la scară mare, la nivel înalt. Și are dreptate. Și el va face lucrul ăsta, dar vor fi niște lucruri în plus de care va trebui să țină cont și asta o să fie cu niște costuri, cred că sufletești. Dar în felul ăsta își recapătă o prietenie, o relație de dragoste sau de afaceri.

Citește și
Moartea suspectă a unui turist portughez în Bucegi: anchetă redeschisă după 18 luni. Alpinistul a decedat într-o excursie organizată pe vreme foarte proastă

Poate e mult mai atent la cum arată, poate schimbă stilul vestimentar, pentru că acțiunea se petrece în zodia lui și e Casa Întâi, Casa Înfățișării, și atunci trebuie să aibă grijă și de protecție solară, că tot e Soarele patronul lui, și de multe alte lucruri care țin și de piele, că la asta se referă Venus și am zis, la alimentație, în general, la sănătate și la bani.

Leul are în casa banilor Marte, care e foarte cheltuitor, și un Mercur, care la un moment dat va fi retrograd. Iar dacă Leul nu ține cont de ce îi sugerează Venus în perioada asta, el o să aibă de tras, că are grijă Mercur să îl tragă de urechi.

Horoscop lunar 23 iulie – 23 august 2023 - FECIOARĂ

La Fecioară e acțiune multă acolo cu Marte, care e foarte întreprinzător, Mercur la fel și va face niște lucruri. În general, Fecioara e o persoană gospodină, face multe lucruri pentru casă, pentru familie. Asta e zodia Fecioarei, cu înclinații spre zona asta.

Și după aceea e zona sănătății. Când Marte intră acolo, înseamnă că ceva nu a fost în regulă. Trebuie zgândărită zona și trebuie intervenit ori cu mersul la doctorul, ori cu niște medicamente. Mercur înseamnă un tratament ca lumea.

Venus e în Casa Sentimentelor și răscolește pe acolo încât să aducă probabil niște amintiri mai dureroase. Așa și pe baza lor să se gândească dacă mai pot repara o relație sau nu. Fecioara nu e ea care face primul pas, dar cred că e dispusă să ierte, să treacă cu vederea ceva de genul ăsta se poate întâmpla.

Horoscop lunar 23 iulie – 23 august 2023 - BALANȚĂ

La Balanță, Venus, patroana, e în mișcare retrogradă la prieteni și atunci din nou se va face un fel de recensământ al prietenilor. Balanța scoate lista și se uită: Cutare mi-a fost fidel? Da, nu, trece. Deci, la capitolul prieteni trebuie să facă curățenie și să strige catalogul.

Și după aceea, poate că cu prilejul plecărilor în excursii, în vacanță pe unde se mai duce, poate își va face noi prieteni, că asta cred că e tema. Venus dacă retrogradează atât de multă vreme, înseamnă că vrea să-i atragă atenția la capitolul ăsta, prieteni, că lucrurile nu mai merg ca înainte.

Adică pentru fiecare din noi tot asta înseamnă. Nu mai e ca înainte. La Balanță e despre prieteni și despre grupurile de interes, breaslă, să zicem, ce mai au ei activități comune.

Horoscop lunar 23 iulie – 23 august 2023 - SCORPION

La Scorpion, la ei nu e despre prietenie, e despre relația cu partenerul, că acolo e marele as în mânecă: Jupiter din zodia Taurului și cu Uranus. Asta poate aduce niște beneficii în sfera asta a relației de cuplu, că au și ei nevoie de stabilitate în cuplu.

Și după aceea, Venus din Casa Carierei, în loc să le aducă o mare recunoaștere, așa cum se așteaptă, le mai dă o temă pentru acasă, pe care ei trebuie să o facă ireproșabil, ca să fie o numire în funcție după aceea. Ei pot primi această numire dacă înțeleg cum să-și facă tema ca lumea, așa cum li s-a spus, nu cum cred ei că trebuie și să nu se încăpățâneze. Asta e valabil pentru toate zodiile: Să nu ne încăpățânăm să facem cum știm noi.

Horoscop lunar 23 iulie – 23 august 2023 - SĂGETĂTOR

Săgetătorul ar avea un beneficiu de zodia Leului, care e pe direcția semnului de foc al Săgetătorului și înseamnă că se mai poate duce într-o mică vacanță pe undeva, să călătorească sau să se ducă acolo unde și-a dorit și nu a ajuns, să revadă niște oameni care l-au rugat mai de mult să fie și el acolo și n-a putut.

Se pot reactualiza niște relații care pot fi de prietenie, de afaceri sau pur și simplu de colaborări pe mai multe zone, că pot fi hobby-uri, adică să jucăm ceva, să practicăm un sport.

Horoscop lunar 23 iulie – 23 august 2023 - CAPRICORN

Această zodie începe cu o crampă, să zicem așa, pentru că pe acolo pe undeva e o poziție Marte - Saturn și spre Pluto. Lucrurile astea sunt puțin deranjante, ca o constrângere, că trebuie neapărat să facă ceva. Pe de altă parte, el încearcă săracul, să se strecoare și să încapă într-o cochilie care nu e a lui.

Planetele din zodia Fecioarei care dau oarecare stabilitate, adică îl ajută foarte bine pe nativul din Capricorn să facă treabă așa cum știe el. Lui să nu-i ceară pe repede înainte, că el știe să facă doar temeinic.

Marte și cu Mercur din zodia Fecioarei sunt foarte bune ca echilibru. Și în plus, Jupiter din zodia Taurului, adică el are o mare stabilitate acolo și Venus îl pune să-și recupereze singur banii, nu e tocmai rău.

Horoscop lunar 23 iulie – 23 august 2023 - VĂRSĂTOR

La Vărsător avem o Casă a Banilor puțin ciumpăvită pentru că Saturn acolo retrogradează în Casa Banilor. El ar avea nevoie să trăiască pe piciorul mare, ca să se simtă și el mai lejer, dar tocmai acum cred că nu se poate, cred. Dar poate recuperează într-un mod ingenios niște bani și atunci imediat după o să se poată.

E foarte interesant că există niște tertipuri, să zicem, astrologice, care pot fi aplicate în perioada asta și să obțină fiecare zodie ce își dorește. Dar trebuie multă abilitate și foarte mult simț al orientării în mediul în care trăim, pentru că primim tot timpul semne. Să fim atenți la ce ni se spune și ce ni se cere.

După aceea cu sănătatea, mai are de cheltuit niște bani pe acasă. Adică face multe lucruri în perioada asta, dar ar trebui să se ducă și puțin în vacanță.

Casa Partenerială e afectată din cauza acestui Venus retrograd și atunci e cu suferință, dar se îndreaptă.

Horoscop lunar 23 iulie – 23 august 2023 - PEȘTI

În Pești e Saturn retrograd și e în opoziție cu Marte, în prima perioadă, și după aceea cu Mercur. Deci este un foc de artilerie grea, care pe care.

Venus este în Casa a Serviciului, unde de unde el așteaptă laude și când colo, o să i se zică că nu e destul de arătos, aici îi mai lipsea nu știu ce nuanță, nu e destul de gustos, îi mai trebuia puțină sare, puțin piper, niște condimente.

Dar în principiu, el trebuie să devină și mai stabil, mai statornic. El are ceva de spus anul ăsta, până anul viitor. El trebuie să devină o portavoce, trebuie să-și găsească drumul. Nu e obișnuit, e ceva nou pentru el.

Horoscop lunar 23 iulie – 23 august 2023 - BERBEC

La Berbec avem așa: Casa Dragostei, cu Soarele acolo, plin de dorință să li se împlinească lucrurile la care visează ei, să aibă o relație, să fie fericiți, să prospecteze. Dar Venus retrogradează în zona asta și atunci de unde fusese un mare foc de artificii, dintr-o dată au trecut artificiile, e noapte, întuneric, beznă, și ei trebuie să refacă atmosfera.

Trebuie să regândească, să se uite bine înăuntru lor și să vadă dacă relația este cea care e potrivită pentru ei sau li s-a părut și a fost în loc de foc de artificii, un foc de paie. Până în septembrie, se vor lămuri, după aceea vor discuta, pentru că Mercur retrograd n-o să-i lase pentru că va fi Casa Partenerială discuția. Deci va fi o placă turnantă pentru relația lor sentimentală.

Pentru Berbec și cel mai bine ar trebui să fie în sfera banilor, că Jupiter acolo face ce trebuie, dar Venus, acolo, la capitolul hobby, trebuie să-i ajute să găsească și altceva de făcut, care să-i facă fericiți, să descarce tensiunile, surplusul de energie.

Horoscop lunar 23 iulie – 23 august 2023 - TAUR

La Taur, Venus, e patrona. E în Casa Casei și încearcă să refacă pe acolo câte ceva, o atmosferă. Poate se schimbă stilul casei, poate se adaugă ceva, poate primește musafiri și pentru că va fi o mare petrecere, încearcă să reorganizeze pe acolo.

Poate să fie vorba și despre sănătate. Și ei trebuie să țină cont de treaba asta, pentru că în zodia lor Jupiter de obicei aduce câte ceva, arată unde e un surplus, un dezechilibru, mai bine zis. Și dacă cumva e în sfera asta sănătății, tot Venus, care e patroana lor, arată și unde și atunci trebuie să aibă grijă de asta.

Venus le arată și unde să aibă grijă de bani, în ce direcții îi cheltuie și cum să facă rost de ei. Pentru că Jupiter, marele benefic, este tot ce se poate mai bun din zodiac, știi pe care să îl aibă acum de partea lor și se pot organiza foarte bine cât să câștige mai mult, mai bine și să fie și mai fericiți, dar depinde de ei, că Dumnezeu îți dă, dar nu-ți bagă în traistă, așa e vorba aici, în astrologie. Când e vorba de o planetă care vine în zodia ta, ea vine, dar manopera e a ta.

Horoscop lunar 23 iulie – 23 august 2023 - GEMENI

Pentru Gemeni ar trebui să fie ceva mai lejer, așa, să zicem la capitolul deplasări, să își vadă de drumurile lor, de vacanță, de mers de colo-colo, dar ce se va schimba, s-ar putea să fie componența grupului. Adică, nu mai pot să plece unii, pleacă alții, Nu mai putem să plecăm cu mașina, dar plecăm cu trenul sau cu avionul, cu elicopterul, cu orice, zic și eu.

Oricum poate să fie un prilej de rescriere a unor relații și de format alte grupuri, că până la urmă totul este în schimbare și unii dintre prieteni ne folosesc o vreme, avem ce învăța de la ei și după aceea, dacă continuăm o relație când lucrurile nu mai merg, devine toxic deja. Și atunci dacă apare alt grup e foarte bine. Între timp mai iei pulsul grupului vechi și vezi dacă te mai poți readapta, reintegra.

Ideea este că apar noi oportunități de colaborare sau de intrat în relații pe perioade scurte, că așa se întâmplă la Gemeni, dar totul este le acorde atenție.

Mai sunt niște schimbări pe acasă din cauza patronului Mercur, care e în Casa a 4-a, a Casei în care locuiesc, și Marte, deci se vor cheltui niște bani pentru casă. Poate se mută, poate îi ajută pe copii să se mute sau să schimbe mobilierul sau să facă niște reparații.

Dar pe de altă parte, ei se pot muta o vreme altundeva, să locuiască în altă parte pe perioada verii, să zicem, adică sunt niște oportunități. N-ar trebui să fie ceva greu.

În orice caz, trebuie să fie receptivi la ce se întâmplă și nu să facă de capul lor, că atunci nu știm dacă va ieși bine.

Horoscop lunar 23 iulie – 23 august 2023 - RAC

Racii au de recuperat bani, să fie atenți la cheltuieli, dar ei sunt de obicei, că știu să țină în mână banii.

După aceea mai pot aștepta niște colaborări, adică să aibă răbdare să apară acea colaborare potrivită care are de unde, se pot trage niște sfori, dar nu știu dacă de către ei, pentru că Venus, pe perioada asta atât de lungă de retrogradare, poate lucra singură, dar poate și prin cineva și ei să fie doar beneficiarii. Și atunci trebuie să aibă răbdare să vină septembrie, să vedem ce le poate aduce acest Venus retrograd.

Pe de altă parte, planetele din zodia Fecioarei le dau posibilitatea să se mai deplaseze, dacă își doresc lucrul ăsta, să plece în vacanță, dar Venus retrograd le mai arată că nu și-au luat alimentele care trebuie, sau că acolo nu trebuie să mănânce orice, nu mult și selectiv.

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Presa din Ungaria a reacționat după ce FCSB a câștigat titlul de campioană: "Nimeni nu a reușit asta"
VIDEO Presa din Ungaria a reacționat după ce FCSB a câștigat titlul de campioană: "Nimeni nu a reușit asta"
Citește și...
Horoscop 28 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Ce aduc astrele pentru zodii de Florii
Horoscop 28 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Ce aduc astrele pentru zodii de Florii

Horoscop 28 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi frumoasa și La multi ani sărbătoriților zilei. O s-avem chef de vizite, de plimbari de făcut urări de bine celor pe care-i îndrăgim, pe care-i iubim și o să simțitm iubire.

Horoscop 27 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care își dă întâlnire cu o persoană din sfera sentimentală
Horoscop 27 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care își dă întâlnire cu o persoană din sfera sentimentală

Horoscop 27 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu chef de viață. Sunteți dispuși să facem și treaba, să ne și distrăm ca să avem o stare de spirit cât se poate de bună, ca vin Floriile, vine Paștele, să ne pregătim sufletește.  

Horoscop 26 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Mai multe zodii primesc oferte de joburi sau colaborări pe bani mai mulți
Horoscop 26 aprilie 2024, cu Neti Sandu. Mai multe zodii primesc oferte de joburi sau colaborări pe bani mai mulți

Horoscop 26 aprilie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi echilibrată. Avem energie, chef de viață, și de făcut treabă și de distracție și o să fructificăm la maximum timpul liber, să ne deconectăm.  

Recomandări
Putin jubilează în ziua de Florii. Ucrainenii își arată cu degetul soldații, după ce Rusia a obținut un nou succes pe front
Putin jubilează în ziua de Florii. Ucrainenii își arată cu degetul soldații, după ce Rusia a obținut un nou succes pe front

Rusia a revendicat duminică capturarea unui nou sat pe frontul din estul Ucrainei, Novobahmutivka, în sectorul unde forţele ruse au avansat rapid în ultima perioadă, informează Reuters şi AFP.

Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”
Gabriel Liiceanu: Rușii trăiesc de opt secole cu supunerea și instinctul de invadare în gene. „Nu se vor opri”

După opt secole de totalitarism, poporul rus “are supunerea interiorizată în genele sale istorice”, și e gata să își activeze oricând “instinctul de invadare”, pentru că “este învățat să cucerească lumea”.

Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Promisiunea lui Marcel Ciolacu:
Gabriela Firea și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei. Promisiunea lui Marcel Ciolacu: "S-a terminat cu poveştile"

Gabriela Firea și-a depus candidatura la Primăria Capitalei. Ea a fost însoțită la sediul Biroului Electoral Municipal (BEM) de mai mulți lideri PSD, în frunte cu președintele partidului, Marcel Ciolacu.