"Un inorog alearga pe sosea" - anuntul care a pus pe jar politia din California. Ce era de fapt animalul vazut de oameni

27-02-2016 10:48

Nu era chiar o creatura fantastica, asa cum au crezut unii, ci un ponei deghizat in inorog.

In orice caz, politia a fost mobilizata intr-o misiune de pomina, care a durat cateva ore bune.

Ea este Juliette. Pare ca a venit direct de pe taramul basmelor, nu ca traieste la o ferma. Si este prietena lui Tatum, o fetita de cinci ani.

Juliette s-a transformat intr-un inorog, tot pentru cei mici. A primit cornul drept accesoriu pentru o sedinta foto, cu poze ce vor deveni ilustratii intr-o carte pentru copii.

Cei care au intalnit-o pe Juliette pe sosea au sunat incredibil de repede la numarul de urgenta.

Josh McConnel, politia autostrazilor: "Au primit mai multe apeluri care anuntau ca un inorog alearga pe sosea."

Inorogii sunt creaturi fantastice, se spune ca nu oricine poate sa-i vada. Asa ca nu e de mirare ca politia si localnicii au cautat-o pe Juliette ore in sir.

Sandra Boos, stapana poneiului: "A alergat prin noroi, era noapte, si a ajuns intr-o livada de pomi fructiferi. Era greu s-o zaresti printre pomi."

Abia cand in sprijinul politiei a fost adus un elicopter cu un proiector puternic Juliette a fost localizata.

Sandra Boos, stapana poneiului: "In sfarsit, am primit un apel de la politie: "inorogul este in custodia noastra". A fost o imensa usurare. Eu am izbucnit intr-un ras isteris, tipam si ii multumeam Celui de Sus."

Povestea este, pana la urma, cu final fericit. Dar, spune Tatum, Juliette are cateva explicatii de dat pentru aceasta evadare.


VIDEO PROTVPLUS.RO