Un fermier de 85 de ani, din China, a fost transformat in fashion icon de nepotul sau. Imaginile s-au viralizat

03-02-2016 16:23

China, bunic - 8

Un bunic din China a cucerit peste noapte internetul dupa ce s-a lasat pe mana nepotului sau care l-a transformat intr-un adevarat manechin, relateaza CNN.

Batranul fermier a trecut printr-o transformare spectaculoasa. Barbatul poate sa ajunga pe coperta oricarei reviste de moda dupa ce nepotul sau a decis sa il aduca in pas cu tendintele.

Povestea lui Ding Bingcai, un fost fermier, in varsta de 85 de ani a facut ocolul presei internationale dupa ce s-a viralizat pe retelele de socializare din China.

Imbracat in tinute tineresti, cool si adoptand pozitii elegante de fotomodel, simpaticul batranel a devenit personajul unor fotografii care au primit milioane de aprecieri pe retele ca Instagram, Facebook sau Weibo.

Totul a plecat de la o idee a nepotului sau - fotograf profesionist. Ding Guoliang a explicat ca a incercat sa atraga atentia asupra modului in care avem grija de batranii nostri.

"La inceput am vrut sa-i arat ce fac eu pentru a-mi castiga existanta. Stia ca sunt fotograf, insa credea ca lucrez intr-un studio vechi.",  a povestit el.

Populatia imbatranita a Chinei a devenit o problema tot mai alarmanta. In prezent sunt 222 de milioane de persoane de peste 60 de ani, adica 16% din populatie iar tendinta este in crestere.
 

Sursa: CNN

Tags: china, bunic, fotomodel,


VIDEO PROTVPLUS.RO