Un tatic de 41 de ani a decis sa slabeasca. Rezultatul spectaculos pe care l-a obtinut dupa 10 saptamani de fitness

Ultima actualizare: 05-02-2016 07:04
muschi Shutterstock

Un barbat de 41 de ani din Londra a reusit in doar zece saptamani sa se transforme spectaculos: de la un corp nu foarte atletic, acesta a ajuns sa aiba un abdomen perfect, cu "patratele".

Dave Anderson, un tatic din Marea Britanie, a decis sa isi suprinda familia si sa slabeasca. In doar zece saptamani, a obtinut rezultate remarcabile, pe care altii le obtin in luni de atrenamente la sala.

Din dorinta de a-si tonifia musculatura, Dave a inceput sa faca sport, dupa ce problemele personale si noul job l-au suprasolicitat, iar acesta a inceput sa se ingrase.

Timp de zece saptamani, acesta si-a schimbat stilul de viata complet: a facut cate cinci antrenamente pe zi, la sala, si a consumat si cate sase mese pe zi, dar conform programului de fitness la care a apelat. Datorita regimului strict pe care l-a dus, barbatul a reusit si sa miscoreze nivelul de grasime din corp de la 21,5% la 8.3%, conform Daily Mail.

Problemele de greutate au aparut dupa ce Dave a primit un nou job, foarte solicitant, iar tatal sau s-a imbolnavit si a inceput batalia cu o boala incurabila. "Simteam nevoie de putina ordine in viata mea, asa ca m-am inscris la un program de fitness, iar in zece saptamani am obtinut ceea ce mi-am dorit" a declarat acesta pentru Daily Mail.

 Acesta a renuntat la grasimi, a consumat doar carne de pui sau curcan, legume sau orez, in timp ce inainte consuma cu regularitate fripturi, sendvisuri si alte alimente care ingrasau.

 

From dad bod to fitness god in just TEN WEEKS (and he still ate six meals a day)

Posted by Daily Mail on Tuesday, February 2, 2016
Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO