"Rog tip dragut, cu ochii verzi, sa ma contacteze". Anuntul unei bucurestence a innebunit netul

28-06-2012 11:18


post Facebook

O tanara din Bucuresti il cauta cu disperare pe internet pe baiatul care i-a furat inima. S-au intalnit la un concert, ea l-a ignorat, dar apoi si-a dat seama ca imaginea lui o urmareste.

Tanara, Andreea Tomescu, a postat pe Facebook un mesaj in care explica unde l-a intalnit pe baiatul cu "ochi verzi" si de ce nu i-a acordat atentie atunci.

Acum, insa, spune ca ii pare rau ca a ratat ocazia si vrea sa onoreze invitatia "la suc" pe care i-a facut-o necunoscutul.

Pentru ca nu are nicio informatie despre baiatul care ii tulbura acum gandurile, Andreea isi roaga toti prietenii sa distribuie mai departe mesajul, pana il va gasi pe necunoscut.

Iata mesajul pe care Andreea l-a postat pe Facebook:

"Rog tip dragut, cu ochii verzi, care a fost miercuri, 6.06.2012, la concertul Linkin Park, in Golden Ring, cu gasca (trei baieti si-o fata), sa ma contacteze pentru sucul pe care a vrut sa mi-l ofere la concert.

Mentionez ca in perioada respectiva nu eram in firea mea si am ratat ocazia, de care acum imi pare rau.

Avand in vedere ca nu exista alta metoda de a-l gasi, intrucat nu-i stiu nici numele (si tipul chiar mi-a placut!!!), va rog sa distribuiti acest anunt pana cand il voi gasi.

Va multumesc foarte mult pentru sprijin si urati-mi succes!".


 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO