Raspunsul de exceptie al unui fotograf de nunti pentru o clienta care l-a concediat pentru ca sustine casatoriile gay

Ultima actualizare: 02-07-2015 06:56
gay

Clinton Brentwood Lee este fotograf de nunti in Florida, unde, la fel ca si in celelalte 49 de state americane, casatoriile gay sunt acum legale.

Pentru a sustine aceasta decizie a instantei, barbatul a postat pe contul de Facebook o fotografie in care apar mai multe persoane sarutandu-se - heterosexuali, homosexuali si lesbiene.

Insa o clienta a acestuia, care rezervase deja serviciile acestuia pentru nunta, s-a declarat jignita si i-a trimis fotografului un mesaj. "Eu si logodnicul meu sustinem casatoriile intre un barbat si o femeie si nu vreau ca banii nostri sa ajunga intr-un loc ce sustine contrariul. As vrea sa-mi spuneti cum ne putem recupera depozitul", i-a spus femeia, potrivit The Independent.

Clinton i-a raspuns si a facut publice ambele mesaje. "As spune ca sunt dezamagit, dar de fapt consider asta un lucru bun pentru ca nici firma noastra nu ar mai vrea acum sa lucreze cu voi. Si nu pentru ca aveti o parere diferita de a noastra, ci pentru ca, din moment ce nu sustineti casatoriile gay, nimeni altcineva nu ar trebui sa aiba parte de asta. E ca si cum daca mie nu imi place broccoli, sa cer tuturor din lume sa nu manance broccoli", a raspuns fotograful.

In ceea ce priveste contractul pe care il semnasera, el a aratat ca depozitul nu poate fi returnat.

"Dar nu te ingijora, nu o sa pastrez banii. Am decis sa donez cei 1.500 de dolari ai vostri catre GLAAD, un grup creat pentru a ajuta si sustine drepturile homosexualilor. Asa ca permite-mi sa iti multumesc pentru donatie si sustinerea pentru aceasta cauza", a conchis fotograful.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO