O chelnerita de 17 ani a facut un gest extraordinar pentru un cuplu. Ce le-a scris pe nota de plata

Dată publicare: 02-09-2015 11:46
Dată actualizare: 05-09-2015 07:14


Daniela Bossi

Rick si Annette Lewallen, un cuplu din SUA, nu isi permit sa iasa foarte des in oras, mai ales de cand au aflat ca Rick are cancer pe creier si au nevoie de bani pentru tratament.

Insa sapatmana trecuta, cei doi au decis sa lase pentru cateva ore grijile deoparte si sa manance o pizza la un restaurant din New Jersey. Chelnerita le-a fost Daniela Bossi, o tanara de doar 17 ani, care ii cunostea pe cei doi de cativa ani, scrie Daily Mirror.

Pentru Rick si Annette adevarata surpriza a venit odata cu nota de plata, cand au descoperit ca Daniela isi folosise tot bacsisul castigat in acea zi pentru a plati in locul lor. Tanara le-a lasat si un mesaj pe bon: "Va fac eu cinste pentru ca duceti cea mai grea lupta a vietii voastre."

Coplesiti de gestul adolescentei, cei doi au facut publica povestea, dorind sa arate ca mai exista oameni cu suflet mare: "Asta e dovada ca inca exista bunatate in lume. Daniela, esti un exemplu pentru tineretul din ziua de azi si pentru oameni in general. Lumea este un loc mai bun datorita celor ca tine".

Sursa: Daily Mirror


VIDEO PROTVPLUS.RO