O cerere in casatorie cu totul speciala. Reactia viitoarei mirese a meritat tot efortul depus de tanar

Ultima actualizare: 26-01-2016 07:02

Un tanar din Marea Britanie s-a luptat pana la ultima suflare cu maleficii din filmele Star Wars si Stapanul inelelor pentru a-i cuceri inima iubitei sale.

L-a infrant chiar pe tatal fetei, pentru ca acesta sa fie de acord cu nunta celor doi indragostiti.

Dupa ce s-a luptat cu fortele negre si a alergat prin Valea Plangerii, tanarul ingenuncheaza in fata logodnicei si ii cere sa fie alaturi pentru tot restul vietii.

Tanarul a gandit un adevarat scenariu de film si nu a neglijat niciun detaliu. Recuzita a fost completa - de la sabia luminii din Razboiul Stelelor pana la celebrul cal alb din Stapanul Inelelor. Iar decorul a fost unul pe masura. Dupa ce a pus toate aceste lucruri la punct, a pornit in cautarea iubitei sale.

A avut insa de trecut peste cateva obstacole. Primul, si cel mai de temut, tatal fetei.

Nu putea sa ajunga insa in fata tinerei fara un inel. Asa ca a alergat printr-o vale, ce pare a fi cea a plangerii, unde a gasit bijuteria pe care nu a pus mana tocmai usor.

Cand a crezut ca a scapat, barbatul a intalnit un alt fiu al raului din Stapanul Inelelor, pe care a reusit sa il invinga.

In tot acest timp, tanara a urmarit confuza aventura iubitului ei pentru ca incercarile viitorului mire au fost proiectate pe un ecran. La finalul traseului, a urmat proba decisiva - cererea in casatorie. Raspunsul a fost afirmativ.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO