Numarul de magie care a lasat-o pe aceasta jurata de la Britain's Got Talent fara sutien. Reactia ei este geniala. VIDEO

Ultima actualizare: 25-05-2016 06:56
Amanda Holden, membra in juriul BGT

Londonezul Christian Lee, un premiat comediant, actor si magician a invitat-o pe Amanda Holden, jurata de la Britain’s Got Talent, sa-i fie asistenta la un numar de iluzionism desfasurat in cadrul show-ului televizat.

Momentul a inceput cu un truc de carti, in care Christian "se conecteaza" la gandurile Amandei cu ajutorul unui balon urias pe care il poarta pe cap si ghiceste combinatia aleasa de jurata.

Apoi, cei doi recreeaza celebra scena din filmul Titanic, pentru ca in final, la plecarea Amandei de pe scena, omul sa ramana in mana cu un sutien de culoare neagra.

Cand s-a asezat la masa juriului, reactia femeii a fost sa se pipaie pentru a vedea daca farsa este intradevar reala. Cu totii au fost impresionati si mai ales amuzati de numarul de magie, cu exceptia juratului Simon Cowell, care s-a intrebat: "Oare esti intradevar bun sau ar trebui sa mergi la petreceri pentru copii? Nu pot sa ma hotarasc."

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO