Laureata a premiului Nobel pentru pace, confundata cu o boala. Gafa enorma facuta de o vedeta pe Twitter

Ultima actualizare: 16-10-2014 06:46
Naomi Campbell

Supermodelul Naomi Campbell a facut sa rada o lume intreaga dupa ce a scris gresit numele tinerei Malala Yousafzai, distinsa cu premiul Nobel pentru pace acum cateva zile

Felicitari malaria”, a postat Naomi pe contul ei de Twitter, care e urmarit de numai 295.000 de oameni. Supermodelul in varsta de 44 de ani, s-a grabit sa o felicite pe adolescenta pakistaneza la doar cateva ore dupa ceremonia in care i s-a decernat premiul Nobel. Se pare insa ca autocorrect-ul i-a jucat o farsa si in loc de Malala a scris malaria, o boala care face anual sute de mii de victime in toata lumea.

Campbell a sters rapid postarea, dar aceasta fusese deja vazuta de mii de oameni, inclusiv de ziaristi, care au semnalat-o imediat. „Intentia conteaza”, au scris britanicii de la Independent.

O alta vedeta care a facut o gafa similara este actorul indian Jackky Bhagnani, care in loc de Malala a scris masala – un amestec de condimente folosit frecvent in bucataria din tara sa. Bhagnani si-a recunoscut insa imediat greseala.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO