Doi ursi pusi pe fuga de un buldog francez. Cum a reusit catelul sa fugareasca animalele de cinci ori mai mari, din curte

Ultima actualizare: 08-10-2015 07:07

Un buldog francez din Statele Unite a dovedit ca nu stie de frica, atunci cand trebuie sa isi apere stapanii. Mica Jewel a pus pe fuga doi pui de urs si pe mama lor, care intrasera in curtea familiei.

Camerele de supraveghere au surprins actul de vitejie.

Nu va lasati pacaliti de dimensiune sau de mutra haioasa. Jewel este un excelent caine de paza, se lauda stapanul ei care are si dovezi in acest sens.

David Hernandez, stapanul lui Jewel: "Daca ea nu vrea, nu poti intra pe proprietatea noastra."

In urma cu cateva zile, doi pui de urs au fost surprinsi de camerele de supraveghere in curtea familiei. Nu erau insa singuri.

Jewel, buldogul francez al familiei, si-a facut exemplar datoria, desi intrusii erau de cel putin cinci ori mai mari ca ea. I-a latrat si i-a alergat pana cand amandoi au parasit curtea.

David Hernandez, stapanul lui Jewel: "M-a dat pe spate. Nu mi-a venit sa cred ca s-a transformat in "Wolverine"."

Un incendiu care a distrus padurea in urma cu cativa ani le-a lasat pe bietele animale fara sursa de hrana. Asa ca ursii, dar si alte vietati, se aventureaza prin curtile oamenilor in speranta ca vor gasi ceva de mancare. Sunt incurajati si de unii localnici, care ii hranesc, desi acest lucru este ilegal.

David Hernandez, stapanul lui Jewel: "Poti sa ajungi la inchisoare, daca esti prins facand asta. Unii dintre vecinii mei le dau mancare de caini. O vecina chiar le pregateste fleici de carne."

Familia si-a luat masuri de protectie. A blocat cateva ferestre si a montat camera ce detecteaza miscarea. In plus, o au si pe Jewel, care nu se lasa intimidata cu una cu doua.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO