Cum arată acum casa lui Kevin McAllister din "Singur acasă". Clădirea impresionantă s-a vândut cu 1.5 milioane de dolari

Ultima actualizare: 05-12-2020 20:23
home alone

"Singur acasa" este filmul de Craciun preferat al mai multor generatii. Milioane de oameni au urmarit cu sufletul la gura aventurile lui Kevin McAllister, baietelul care si-a transformat casa intr-o adevarata capcana pentru hoti.

La aproape 25 de ani de la aparitia filmului, casa familiei McAllister a fost cumpărată în 2014. Cladirea impresionanta, cu trei etaje, de aproape 400 de metri patrati, din Winnetka, Illinois, s-a vandut pentru suma impresionanta de 1.58 milioane de dolari.

Initial, agentia Coldwell Banker, care a intermediat vanzarea casei, a cerut un pret de 2.4 milioane de dolari, insa, din cauza lipsei ofertelor, pretul a scazut cu aproape 1 milion de dolari.

Casa a fost insa complet transformata, iar majoritatea incaperilor sunt aproape imposibil de recunoscut. Doar scarile din hol si sufrageria mai amintesc de locuinta pe care Kevin o transformase intr-o adevarata arma impotriva lui Harry si Marv, cei doi hoti care voiau sa dea marea lovitura cu spargerea in cladirea pe care o considerau o adevarata "bijuterie".

Modificari au fost facute si in structura interioara a cladirii, iar mobilierul a fost inlocuit cu unul modern.

Bucataria

Inainte

Acum

Holul

Inainte

Acum

Biroul

Inainte

Acum

Dormitorul parintilor lui Kevin

Inainte 

Acum

Sufrageria

Inainte

Acum

Planul casei

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO