Cum arată acum Macaulay Culkin, la 30 de ani de la succesul din „Singur acasă”

05-12-2020 15:46


Macaulay Culkin

Macaulay Culkin, consacrat în seria „Singur Acasă” nu pare să se fi schimbat prea mult la 40 de ani.

Actorul a ieșit de multă vreme din lumina reflectoarelor și duce o existență tihnită alături de iubita lui și animalele lor de casă, un cățel și o pisică.

Așa a fost surprins, de altfel, de fotografi, în luna octombrie, alături de prietena acestuia, Brenda Song. Actorul și partenera lui își scoseseră la plimbare animalele, pe străzile din Los Angeles, cățelul-în lesă, iar pisica într-un cărucior special de transport, care seamănă cu unul pentru bebeluși.

În urmă cu mai bine de șapte ani, actorul a căzut pradă viciului drogurilor, și era complet schimbat. A trecut prin perioade grele, a avut probleme de sănătate, dar până a urmat cure de dezintoxicare și pare să fi scăpat de această problemă.


Macaulay Culkin revine la PRO TV în rolul său fabulos din „Singur acasă”.

Primul film din serie, care a înregistrat un succes memorabil, va fi sâmbătă, 5 decembrie 2020, de la ora 20:00.

Ne așezăm din nou în fața televizoarelor și vom spune și noi toate replicile din primul film Singur acasă! De la ora 20:00, Joe Pesci își va începe din nou asaltul asupra casei lui Kevin, pe care acesta și-o va apăra cu determinare, curaj și un praf de... magie!

Seria continuă cu „Singur acasă: Pierdut în New York” – 12 decembrie 2020 (ora 20:00) și „Singur acasă 3”, cu Alex D. Linz în rol principal – 19 decembrie 2020 (ora 20:00).

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO