Cel mai faimos cuplu de pe Instagram a fost in luna de miere. Cum s-au fotografiat in cea mai exotica destinatie din lume

Dată publicare: 21-07-2015 08:25
Dată actualizare: 24-07-2015 07:06


cuplu

In 2012, o lume intreaga s-a indragostit de un cont de Instagram in care un fotograf isi tinea de mana iubita si o urmarea peste tot in lume. Cei doi s-au casatorit anul acesta si au plecat in luna de miere.

Asa cum era de asteptat, fotografiile sunt superbe. Fotograful, Murad Osmann, si sotia lui, Natalia Zakharova, au devenit vedete pe Instagram dupa ce fotografiile lor, surprinse in cele mai exotice destinatii din lume, au ajuns virale pe internet.

Dupa ce au calatorit peste tot si au primit o oferta sa-si lanseze o carte, cei doi au decis sa se casatoreasca. Pozele de la nunta au facut si ele inconjurul lumii, iar apoi toata lumea a asteptat sa vada unde isi petrec luna de miere.

Imaginile publicate de Murad nu au dezamagit. Prima lor destinatie a fost Las Vegas, unde Natalia a pozat in fata hotelului Bellagio.

Apoi, cei doi au mers in Maldive, destinatie despre care fotograful a spus ca "totul e atat de frumos incat ai impresia ca ai Photoshop in ochii tai".

Murad si Natalia au facut surf aici, s-au relaxat, au facut yoga si au lucrat pentru contul de Youtube pe care urmeaza sa-l lanseze cand se intorc din vacanta.

Sursa: Business Insider


VIDEO PROTVPLUS.RO